Menu

Activiteiten

Bea World Festival 2018

21-11-2018

Van 21 t/m 24 november 2018 vindt in Coimbra, Portugal Bea World Festival plaats, waar ook de felbegeerde awards worden uitgereikt. Nederland laat traditioneel ieder jaar zien waar zij als klein land groot in is; het realiseren van creatieve en effectieve events. Verschillende IDEA-bureaus genereerde de afgelopen jaren al Internationale erkenning tijdens dit event. Stuur voor 21 september a.s. je beste en sterkste case in. Bestel nu je delegate pass met korting (tot 31 augustus a.s.)!

Als IDEA onderstrepen wij de kracht van live. In Nederland maar ook graag Internationaal laten wij natuurlijk graag zien waarom IDEA-bureaus het verschil maken. Grenzen vervagen, de wereld wordt steeds kleiner, opdrachtgevers komen overal vandaag en ook ons werkterrein vergroot.

Stuur daarom jouw mooiste, meest creatieve en effectieve case nu in! 
Het kan nog tot 21 september a.s. (en bij inzending voor 31 augustus a.s. is er korting) Zou je graag advies of hulp hebben? Geen nood! 
 
Webinar 'EHBA'
IDEA organiseert het webinar Eerste Hulp Bij Awards op dinsdagochtend 4 september a.s. met o.a. Maarten Hogenhuis van Xsaga en Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl en de Gouden Giraffe. Vanuit mijn rol als jurylid bij verschillende awards waaronder Bea World Festival, zal ook ik aanschuiven voor tekst en uitleg. Een uitnodiging met meer informatie volgt op korte termijn. 
 
Whitepaper
Check ook de uitkomsten van de IDEA sessie die wij in 2016 organiseerden in (beschikbaar via het besloten ledendeel). 
 
Geen case inzenden? Kom dan inspiratie op doen! 
Het gewoon bezoeken van Bea World Festival is ook een aanrader. Inspiratie op doen tijdens de jury presentaties, waar honderden genomineerde cases worden gepresenteerd. En het congres boordevol interessante keynote speakers en verschillende sessies en workshops. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om te netwerken. Steeds vaker reizen ook niet inzenders en partners af richting Bea World Festival. Let op: korting € 150 tot 31 augustus a.s. en bij aanschaf van 2 delegate passes ontvang je er 1 gratis voor een bureau collega. Check en koop ze hier
 
We 'zien' je graag op 4 september a.s. tijdens het webinar. 
We horen je graag als je vragen hebt.
We treffen je graag in Coimbra, Portugal in november! 

Website: Bea World Festival 

Activiteitenkalender


Archief

Top