Menu

Partners

De IDEA-leden bedenken, organiseren en produceren voor elke opdrachtgever unieke en creatieve evenementen van hoge kwaliteit. De top van Nederlandse bureaus in zakelijke evenementen. De ontwikkeling van het evenementenvak ligt in hun handen. Ga maar na: ze beïnvloeden klanten, maken creatieve plannen, hebben grip op budgetten en laten leveranciers schitteren. Een bijzondere doelgroep, voor u als potentiële partner.

Onderstaand de bedrijven die IDEA 'omarmen' en geloven in de kracht van het verenigd zijn middels het IDEA Partnership.Premium Partners

Libéma Beurzen & Evenementen Sluiten

Libéma Beurzen & Evenementen is één van de grootste leisure concerns van Nederland en biedt uitstekende mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Lees meer

Libéma is één van de grootste leisure concerns van Nederland en exploiteert attractieparken, vakantieparken en beurs- en evenementenlocaties, waaronder Brabanthallen 's-Hertogenbosch, Omnisport Apeldoorn, Expo Haarlemmermeer, Safaripark Beekse Bergen, Congrescentrum 1931 en Aviodrome Lelystad Airport. Libéma biedt dus uitstekende mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Libema werkt graag nauw samen met organisers, want uw succes is ons succes! Kortom, de mooiste tijd beleeft u bij Libéma.

HVR Show Equipment Sluiten

HVR Show Equipment bedenkt altijd een oplossing voor uw vraag en streeft ernaar samen met u een mooi eindresultaat te boeken dat past bij het evenement, de locatie en natuurlijk het daarbij behorende budget. Lees meer
HVR Show Equipment is een dynamisch bedrijf dat inspringt op uw wensen en ideeën als klant. We bedenken altijd een oplossing voor uw vraag en streven ernaar samen met u een mooi eindresultaat te boeken dat past bij het evenement, de locatie en natuurlijk het daarbij behorende budget. HVR Show Equipment kent drie divisies: Beurzen & Installatie, Live Producties en Bedrijfsevenementen.

Amsterdam RAI Sluiten

Met een portfolio vol A-merken, de absolute A-locatie ‘Amsterdam’ en een geschiedenis die teruggaat tot 1893, is Amsterdam RAI één van Europa’s meest attractieve en innovatieve congres- en beursbedrijven. Lees meer

Uitstekend bereikbaar op slechts een kwartiertje afstand van het centrum van Amsterdam biedt Amsterdam RAI de locatie en flexibiliteit voor ieder evenement. Van een gezellige borrel of intiem diner tot een groots gala, voor alle groepen, groot en klein. Het veelzijdige gebouw van de RAI, het Elicium, geeft een extra dimensie aan de mogelijkheden van Amsterdam RAI. Het Elicium is de ideale schakel tussen de bestaande complexen van de RAI en kent een veelheid aan functies. Vergaderzalen, congreszalen en een ballroom die bij uitstek geschikt is voor gala’s en grote diners.

Door jarenlange kennis en expertise is RAI Catering als geen ander in staat om in overtreffende trap alle culinaire wensen in te vullen. RAI Catering loopt voorop in culinaire trends en denkt graag mee om dit tot uiting te laten komen in creatieve concepten waarin ambachtelijke kwaliteit, verrassing en beleving een belangrijke rol spelen.

Rotterdam Ahoy Sluiten

Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege de combinatie van een indoor arena (de Ahoy Arena), Beurs- en Evenementenhallen en een Congres- & Vergadercentrum. Lees meer

Rotterdam Ahoy heeft een prominente (inter)nationale positie als accommodatie voor evenementen dankzij een gevarieerde agenda, fantastische sfeer en de uitstekende ligging; ruimtelijk en intiem tegelijk. Meer dan 40.000.000 bezoekers hebben de weg inmiddels naar Rotterdam Ahoy gevonden en hier prachtige ervaringen opgedaan. De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor grote concerten, conferenties en sporttoernooien en de Beurs- en Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen en beurzen. Daarnaast beschikt Ahoy ook over een drie verdiepingen tellend Congres- & Vergadercentrum, inclusief modern restaurant. Vanaf 1 januari 2016 is Rotterdam Ahoy ook verantwoordelijk voor de exploitatie van RDM Rotterdam; de Onderzeebootloods en het naastgelegen Congrescentrum. Rotterdam Ahoy heeft dus volop mogelijkheden voor uw evenement!

Losberger De Boer Sluiten

Losberger De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie. Lees meer
Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen en kunnen wij alles van a tot z regelen. Wij bouwen tijdelijk extra ruimte en kunnen deze desgewenst volledig inrichten en aankleden. Bijvoorbeeld voor productlanceringen, feesten & festivals, culinaire evenementen, beurzen & congressen, sportevenementen en bedrijfsevenementen.

Wij denken graag flexibel, waardoor wij op vrijwel elke denkbare locatie kunnen bouwen, zoals op eigen bedrijfsterrein, een golfbaan of racecircuit, in een vast gebouw, midden in een open vlakte, op een drijvend ponton of op een dakterras. Ook creëren wij elk jaar een tijdelijke pop-up locatie in het Olympisch Stadion Amsterdam.

Wij zijn De Boer, Committed to your success.

Studio 21 Sluiten

Voel de magie van televisie en theater in Studio 21 op het Media Park! In het hart van de showbizz en de televisie-industrie, vind je een venue waar je als gast even onderdeel wordt van die wereld: Studio 21. Het is de enige studio waar tv-opnames geen voorrang krijgen. Lees meer
Bij studio 21 vind je alles onder een dak! Qua techniek en catering, maar ook voor entertainment ben je bij ons aan het juiste adres. Een eigen ballet, muzikanten maar ook een eigen regisseur en producer. En een megagroot indoor led-wall met unieke mogelijkheden voor elk evenement! Het team van Studio 21 denkt mee hoe het DNA van de opdrachtgever verweven kan worden in het event. Wij organiseren events van creatie tot realisatie.

Neoc BV | Creative Event Technology Sluiten

Neoc is uw partner voor de technische invulling van zakelijke evenementen. Wij hebben een sterk gevoel voor technologie en design, en een voorliefde voor schoonheid. Samen met u creëren we blijvende indrukken. Lees meer
We mixen techniek, content en design totdat het klopt. Door een slimme productie en een verfijnde no-nonsense aanpak worden event en omgeving een. Alsof het zo hoort. Onze handtekening? Een extreem hoog niveau van afwerking: onzichtbaar, maar altijd voelbaar. Door een perfect samenspel van stage design en techniek zetten we evenementen neer die indruk maken. Die doen stoppen en stilstaan. Wij maken uw boodschap tot een magische ervaring en doen daarin geen concessies. Dat doen we niet voor u, maar met u. Soms zijn we eigenwijs, maar altijd in uw belang.

We Are Live Sluiten

We Are Live is de meest ervaren en innovatieve producent van live video content in Nederland. Voor livestream, webcast, webinar of ongeëvenaarde online live formats voor social media.

Live video: je kan het maar één keer goed doen!

Lees meer

Waarom live video? Uit diverse onderzoeken blijkt dat live video een veel hogere mate van engagement, impact en bereik heeft dan on-demand video. Het is onderscheidender en dwingender. Voorwaarde is natuurlijk dat de content goed is: en dat kan je maar één keer goed doen, het stelt andere eisen aan een script, voorbereiding, crew en techniek. Wij houden van de kick van live en weten wat er voor nodig is. In de afgelopen 10 jaar hebben we livestreams en concepten geproduceerd voor merken als ING, TEDx, Adyen, Marco Borsato, Philips, Akzo Nobel, Google, The Next Web nog vele anderen.


Voor ons betekent samenwerken met We are Live: 100% ontzorging, enorm professioneel, hands-on en een optimale kwaliteit!

Jan Douwe Rekers - Directeur/Eigenaar ‘Events in Business’


We Are Live stelt ons op een eenvoudige manier in staat de reikwijdte van ons event te verveelvoudigen, waardoor de impact ervan nog krachtiger wordt!

Corneel van Jaarsveld - Partner ‘The Hospitality Group’


Het is altijd een feest om met We Are Live een video of broadcast aanvraag te bespreken. Leuke ideeën, mooie oplossingen en bevlogen executie. Aanrader!

Eva Annokkee - Directeur/Eigenaar ‘International Orange’

Partners

MPS | food & design Sluiten

MPS staat voor zorgeloos genieten van pure verwennerij en echt lekker eten. MPS is partner van IDEA en heeft als belangrijkste doel gasten te laten genieten. MPS koestert de roots van een historisch en sterk merk en is tegelijkertijd nieuw, jong en verfrissend van invulling en opzet. Aldus MPS: "We hebben het lef om te experimenteren en de kennis en ervaring om het waar te maken!".

Van der Linde Catering + Evenementen Sluiten

Van der Linde Catering + Evenementen behoort tot de top van de Nederlandse partycateraars en is actief in de Randstad met evenementenlocaties in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Lees meer

Van der Linde Catering + Evenementen begon in 1962, behoort nu tot de top van de Nederlandse partycateraars en is actief in de Randstad met evenementenlocaties in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Van der Linde verzorgt partycatering met thema's zoals biologische catering en smaak. Van een zakelijk diner tot een feest, een congres of beurs, wij garanderen u voor iedere bijeenkomst, de aandacht die het verdient. Die specifieke aandacht noemen we bij Van der Linde: Gastvrijheid op Maat.

Fidato, specialisten in AV oplossingen. Sluiten

Ontzorgen bij Audio Visuele projectinrichting, events en multimedia oplossingen.  Lees meer

Samen ontdekken wij het landschap van AV-techniek en ICT, en denken we altijd in haalbare oplossingen die het doen. Onze dienstverlening is erop gericht om te achterhalen wat u met uw vraag wilt bereiken. Met dat uitgangspunt zoeken we samen naar passende oplossingen.

TravelMarketing Sluiten

TravelMarketing is marktleider in bemiddeling van relevante reisbelevingen en verzorgt jaarlijks meer dan 1.000 buitenlandse projecten op maat. Lees meer

TravelMarketing is marktleider in bemiddeling van relevante reisbelevingen en verzorgt jaarlijks meer dan 1.000 buitenlandse projecten op maat. Door het inzetten van hun wereldwijde netwerk ontvangt u als bureau een reisprogramma op maat van een gerenommeerde buitenlandse partij. U rekent rechtstreeks af met de DMC. Naast vrijblijvend advies biedt TravelMarketing volledige transparantie. Bij hen is kwaliteit logisch.

''Let us be your guide''

TravelMarketing faciliteerde in 2011, 2012, 2013 en 2014 de IDEA Bestuursreis.

TeKa Groep Sluiten

De TeKa Groep is een toonaangevende en ervaren speler in de Nederlandse evenementen- en horecabranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en pop-up locaties circa 1100 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Daarnaast zijn we actief in catering en horeca. Onze opdrachtgevers variëren van particulieren en mkb-bedrijven tot overheden en multinationals.

Lees meer
Succesvol zijn in de event- en horecabranche. Dat kan alleen als je uitblinkt in beleving en gastvrijheid. De verwachtingen van opdrachtgevers, gasten en bezoekers steeds opnieuw overtreffen. En continuïteit in kwaliteit leveren. Dat zien we als onze missie bij de TeKa Groep.

Wij geloven in de kracht van inspirerende locaties. Van pure, natuurlijke en eerlijke catering en horeca. En van authentieke, persoonlijke omgang met iedereen waar we mee en voor werken. Zo creëren we dag in dag uit unieke ervaringen en belevingen.

7BEAUFORT - Intermediair voor event- en communicatieprofessionals Sluiten

7BEAUFORT werft, selecteert en bemiddelt (freelance) event- en communicatieprofessionals. De kernactiviteiten van 7BEAUFORT zijn: freelance bemiddeling voor interim-opdrachten en projecten; detacheren van event- en communicatieprofessionals en werving & selectie. Lees meer

Ons ‘aanbod’ varieert van senior event professionals met leidinggevende ervaring tot recent afgestudeerd event talent. Deze diversiteit aan professionals in ons bestand maakt dat we binnen 48 uur geschikte kandidaten kunnen voorstellen en respons kunnen geven aan diverse behoeften aan ondersteuning, van een leidinggevende rol tot hands on ondersteuning voor tijdelijk of vast. Wij denken graag vrijblijvend met jullie mee. Meerdere IDEA bureaus maakten al gebruik van de diensten van 7BEAUFORT. 

BloemBloem Sluiten

BloemBloem creëert de juiste ambiance op ieder evenement. Met de meest waanzinnige bloem- en groendecoraties, 
eigentijds meubilair en originele props ontstaat de stijl die aansluit op uw wensen. Lees meer
CONCEPT
De broedkamer van creativiteit. BloemBloem denkt mee en inspireert in het ontwikkelen van spraakmakende evenementen en live communication. 
Van begin tot eind voorzien onze professionals u van offertes op maat en realistische plattegronden.

DESIGN
Zorgvuldig selecteert BloemBloem haar verhuurmaterialen, stijlvol met een praktische inslag om de kosten van transport, en arbeid zo laag mogelijk te houden.
Door haar uitgebreide collecties is het assortiment toereikend om ieder type evenement te voorzien van het juiste meubilair.

DECORATION
De inrichting van een evenement valt of staat met de juiste decoraties. Arrangeren en decoreren zit ons in het bloed. Met oog voor detail gaan onze arrangeurs aan de slag om uw event te voorzien van bloemwerk op maat, opvallende eye-catchers en originele props.

Boozed brand building & event design Sluiten

Boozed brand building & event design is geen standaard verhuurbedrijf, maar een meedenkende partner op het gebied van live communicatie, gespecialiseerd in het bedenken van creatieve sfeerconcepten aan de hand van de nieuwste trends en passend bij de doelstelling van het event. Lees meer
Denk daarbij aan bedrijfsfeesten, productpresentaties, Pr-evenementen, merk activatie, beursstands en paviljoens maar ook maatwerk verkoopdisplays. Ons team biedt vergaande service incl. impressie en indien gewenst op basis van “one stop shopping”. We vullen ons uitgebreide verhuurassortiment dagelijks aan met nieuwe evenementenmaterialen. Check onze website voor de online catalogus en recente projecten ter inspiratie. www.boozed.nl

Pathé Business Sluiten

Pathé Business voor al uw zakelijke evenementen

Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender als dé ideale eventlocatie. 

Lees meer

De bioscoop is van oudsher de plek voor samen beleven. Een groot projectiescherm, fantastisch geluid en comfortabele stoelen met perfecte zichtlijnen zijn ideaal als je je boodschap met impact wilt overbrengen.

Naast de bekende filmzalen beschikken onze locaties over extra ruimtes voor zakelijke evenementen. Zoals luxe VIP rooms en businesslounges met eigen barren, garderobes en design meubilair. Zelfs volledige beurzen worden bij Pathé georganiseerd. En wat te denken van een unieke rooftop voor een spectaculair buitenfeest of diner.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Maessen Tenten Sluiten

Het organiseren van een evenement in Nederland kent altijd een onvoorspelbare factor: het
weer. Maessen Tenten maakt met een uitgebreid assortiment aan overkappingen, van
sfeervolle flextent tot aluminium boogspant tenthal, gegarandeerd een einde aan deze
onzekerheid. Lees meer

Of het nu gaat om een zakelijk evenement, privé feest of het realiseren van een
semi-permanente locatie; met Maessen Tenten is de oplossing nooit ver weg en zijn de
mogelijkheiden talrijk. Maessen Tenten is al sinds 1995 een graag geziene partner op veel
evenementen, festivals en particuliere gelegenheden. Het bedrijf kenmerkt zich door
kwaliteit, flexibileit en vernieuwing. Oftewel “Maatwerk op Locatie” Weer of geen weer: op
Maessen Tenten kunt u bouwen!

Business Partners

Momice Sluiten

Momice: Alles-in-1 event software. De software van Momice draagt bij aan het organiseren van waardevolle en professionele events. Iedereen kan een event website maken in de stijl van de organisatie of event, uitnodigingen verzenden, automatisch registraties bijhouden, tickets verkopen en een enquête afnemen. Lees meer

Met de modules Mail, Registratie, Website, Tickets en Enquête automatiseer je eenvoudig alle communicatie rondom je event. Met Momice bespaar je tot 75% van de tijd en kun je direct zelf aan de slag, zonder technische kennis.

Momice is geschikt voor kleine en grote events: van congres tot training, business meeting of productlancering.

Klap b.v. makelaars in assurantiën Sluiten

Klap is sinds 1854 als assurantiemakelaar dé adviseur voor het verzekeren van risico´s. Sinds 2013 is Klap partner van IDEA en biedt Klap de opdrachtgevers van IDEA-bureaus de zeer uitgebreide en breed dekkende IDEA Evenementenverzekering en IDEA-bureaus een interessante collectieve aansprakelijkheidsverzekering.  Lees meer
Voor de evenementen georganiseerd door de evenementenbureaus aangesloten bij IDEA kan Klap b.v. met de IDEA Evenementenverzekering een zeer uitgebreide verzekeringsdekking aanbieden tegen zeer scherpe premies. Tevens heeft Klap b.v. voor de IDEA-Leden zelf een uitstekende collectieve aansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij verzekeraars.

LegalParrot Sluiten

LegalParrot (voorheen Jurische Snelweg) in Nieuwegein is 'huisadvocaat' van IDEA, is 24/7 bereikbaar en biedt de IDEA leden een compleet juridisch servicepakket. Lees meer

LegaParrot in Nieuwegein is 'huisadvocaat' van IDEA en biedt de IDEA leden een compleet juridisch service pakket inclusief vragen-, contracten- en incassoservice en is 24/7 bereikbaar. 

Modern Day Composers Sluiten

Media Partners

Bea World Sluiten

Bea World biedt, in aanvulling op de Nederlandse vakprijs, een Internationaal podium aan de Nederlandse bureaus. IDEA is daarom Association Partner van Bea World. Bovendien is verenigingsmanager Maarten Schram sinds 2013 jurylid en sinds 2014 lid van de Advisory Board. Lees meer
IDEA heeft een Association Partnership met Bea World (voorheen European Best Event Awards; EuBea). Bea World biedt, in aanvulling op de Nederlandse vakprijs, een Internationaal podium aan de Nederlandse bureaus. Dit partnership zien wij daarom als stimulans voor de leden van IDEA en biedt bovendien een blik over de grenzen van ons eigen eventlandschap. 

Top