Onze partners

Door op te trekken met een beproefd netwerk van specialistische bedrijven halen IDEA-bureaus het maximale uit elk event. Met onderstaande partners werken onze leden vaak en graag samen.

Premium partners

https://www.libema.nl

Partner van IDEA zijn zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen in de eventbranche. Deze kennis wordt overgebracht d.m.v. sterke en inhoudelijke live events. IDEA brengt ons daarnaast in contact met belangrijke en waardevolle connecties in de branche.

Contactpersoon partnership:
Naomi Bugter
073-6293229

Libéma Beurzen & Evenementen is één van de grootste leisure concerns van Nederland en biedt uitstekende mogelijkheden voor een zakelijk evenement.

Libéma is één van de grootste leisure concerns van Nederland en exploiteert attractieparken, vakantieparken en beurs- en evenementenlocaties, waaronder Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Omnisport Apeldoorn, Expo Greater Amsterdam, Safaripark Beekse Bergen, Congrescentrum 1931 en Aviodrome Lelystad Airport. Libéma biedt dus uitstekende mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Libema werkt graag nauw samen met organisers, want uw succes is ons succes! Kortom, de mooiste tijd beleeft u bij Libéma.

Lees meer
Verbergen
https://studio21.nl

Afgelopen twee jaar bundelden IDEA en Studio 21 haar krachten om nieuw talent een podium te geven op de IDEA Talent Scout Dag. Investeren in nieuw talent is belangrijk om als eventmarkt te kunnen groeien en kwaliteit te kunnen waarborgen!

ALLE RUIMTE VOOR MAGISCHE EVENTS

Laat je omgeven door beleving in Studio 21. Studio 21 is een unieke eventlocatie in het midden van het land met 1500 m² aan mogelijkheden. Studio 21 is ‘groots’ maar toch intiem: groots in haar state-of-the-art faciliteiten en intiem door haar setting. Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen. Eén aanspreekpunt voor catering, techniek en entertainment. Enter the magic circle en verwonder jezelf in Studio 21. In deze ronde studio wordt de nieuwe standaard gezet in stagedesign, videocontent en lichtshows.

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs en voel de magie! Neem contact op en we nemen je graag mee in alle mogelijkheden die onze Studio biedt.

Contactpersoon partnership: Maaike Heida-Oudshoorn (maaike@studio21.nl)

General Manager Studio 21

035-6777345

Lees meer
Verbergen
http://www.rai.nl/nl/

Partner van IDEA zijn zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen in de branche. Deze kennis wordt overgebracht d.m.v. sterke en inhoudelijke live events. IDEA brengt ons daarnaast in contact met belangrijke en waardevolle connecties in de branche.

Met een portfolio vol A-merken, de absolute A-locatie ‘Amsterdam’ en een geschiedenis die teruggaat tot 1893, is Amsterdam RAI één van Europa’s meest attractieve en innovatieve congres- en beursbedrijven.

Uitstekend bereikbaar op slechts een kwartiertje afstand van het centrum van Amsterdam biedt Amsterdam RAI de locatie en flexibiliteit voor ieder evenement. Van een gezellige borrel of intiem diner tot een groots gala, voor alle groepen, groot en klein. Het veelzijdige gebouw van de RAI, het Elicium, geeft een extra dimensie aan de mogelijkheden van Amsterdam RAI. Het Elicium is de ideale schakel tussen de bestaande complexen van de RAI en kent een veelheid aan functies. Vergaderzalen, congreszalen en een ballroom die bij uitstek geschikt is voor gala’s en grote diners.

Door jarenlange kennis en expertise is RAI Catering als geen ander in staat om in overtreffende trap alle culinaire wensen in te vullen. RAI Catering loopt voorop in culinaire trends en denkt graag mee om dit tot uiting te laten komen in creatieve concepten waarin ambachtelijke kwaliteit, verrassing en beleving een belangrijke rol spelen.

Contactpersoon partnership: Pamela Peetoom
020-5492350

Lees meer
Verbergen
https://www.ahoy.nl/zakelijk

Rotterdam Ahoy is partner van IDEA omdat het ons kennis brengt door middel van inhoudelijk sterke bijeenkomsten en een goed netwerk van bedrijven en onafhankelijke eventmarketing bureaus.

Rotterdam Ahoy is een unieke accommodatie in Nederland vanwege de combinatie van een indoor arena (de Ahoy Arena), Beurs- & Evenementenhallen en een Congres- & Vergadercentrum. Ahoy heeft een prominente (inter)nationale positie als accommodatie voor evenementen dankzij een gevarieerde agenda, fantastische sfeer en de uitstekende ligging; ruimtelijk en intiem tegelijk. Miljoenen bezoekers hebben de weg inmiddels naar Ahoy gevonden en hier prachtige ervaringen opgedaan. De Ahoy Arena wordt vooral gebruikt voor grote concerten, conferenties en sporttoernooien en de Beurs- & Evenementenhallen, variërend tussen de 3.000 m2 en 30.000 m2 voor onder meer bedrijfsfeesten, evenementen en beurzen. Daarnaast beschikt Ahoy over een Congres- & Vergadercentrum, inclusief modern restaurant. Vanaf eind 2020 beschikt Ahoy over een gloednieuw congrescentrum en muziekzaal voor 7000 personen. Daarnaast is Rotterdam Ahoy ook verantwoordelijk voor de exploitatie van de evenementenaccommodaties op RDM Rotterdam; de RDM Onderzeebootloods en het naastgelegen RDM Congrescentrum. Rotterdam Ahoy heeft dus volop mogelijkheden voor uw evenement!

Contactpersoon partnership: Arian Schelling
010-2933252

Lees meer
Verbergen
https://www.hvr-showequipment.nl/

IDEA is het perfecte platform voor HVR Show Equipment om vraag en aanbod in de evenementenbranche bij elkaar te brengen. Door jarenlange ervaring en het grote aanbod aan middelen kan de klant rekenen op een betrouwbare partner voor geluid, licht, beeld en podia waarbij de klant compleet ontzorgd wordt.

HVR Show Equipment bedenkt altijd een oplossing voor een vraag en streeft ernaar samen een mooi eindresultaat te boeken dat past bij het evenement, de locatie en natuurlijk het daarbij behorende budget. HVR Show Equipment is een dynamisch bedrijf dat inspeelt op de wensen en ideeën van de klant. We bedenken altijd een oplossing voor een vraag en streven ernaar samen een mooi eindresultaat te boeken dat past bij het evenement, de locatie en natuurlijk het daarbij behorende budget.

HVR Show Equipment
De Hammen 2
5371 MK Ravenstein

Telefoon: +31 (0) 486-412777
Email: Info@hvr.cc

Lees meer
Verbergen
https://www.jaarbeurs.nl/

Als trotse premium partner van IDEA houden we graag onze kennis op peil en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de eventbranche. Via het sterke netwerk van IDEA blijven we in contact met specialisten en goede partners in onze branche.

Jaarlijks mogen wij ruim 2,5 miljoen bezoekers bij Jaarbeurs ontvangen. Onze evenementenlocatie in hartje Nederland is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Van grote beurzen, evenementen en shows to intieme vergaderingen en zakelijke congressen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften voor elk type ontmoeting.
We denken met je mee over de inrichting en uitvoering. En we werken samen toe naar het behalen van jouw successen. Kortom: Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie. Groots, of intiem, live of online – organiseer jouw succes bij Jaarbeurs.

Contactpersoon partnership: Niek Krebbers
Tel: 030-295 5911 Mob: 06-53438166

 

Lees meer
Verbergen
https://www.mecc.nl/nl/

MECC Maastricht is Premier Partner van IDEA omdat het ons kennis brengt door middel van grote internationale evenement en een goed netwerk van veel verschillende bedrijven binnen de branche.

Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het is de aandacht voor details waarmee we je verrassen, de grondige voorbereiding en de vlekkeloze uitvoering. Of je nu organisator, exposant of bezoeker bent. We geloven in een informele aanpak. Hoe persoonlijker ons contact, des te beter kunnen we ons inleven. Des te beter begrijpen we wat je van ons verlangt. Zo effenen we de weg voor jouw perfecte evenement. Want dat is het doel.

Contactpersoon partnership: Frank Mimpen

Lees meer
Verbergen
http://www.intersettle.nl/

Als premium partner van IDEA houden we graag onze kennis op peil en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Via het sterke netwerk van IDEA blijven we in contact met specialisten en goede partners in de evenementenbranche.

Voor elke locatie, gebeurtenis en situatie heeft Intersettle een passende oplossing. Al onze materialen zijn nieuw, schoon, veilig, van hoogstaande kwaliteit en zeer representatief. Met Intersettle accommoderen wij de eventbranche én zijn wij gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en de uitvoering wordt volledig op uw wensen en budget afgestemd.
Vanaf de start in 1991 is Intersettle uitgegroeid tot een toonaangevend partner in tijdelijke accommodaties. Wij blijven ons ontwikkelen om zo de dienstverlening naadloos te laten aansluiten op de eisen en wensen vanuit de markt. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar. Er is geen wereld die ons team niet kent. Uw wereld is onze wereld.

Contact
+31 251 – 21 66 95
info@intersettle.nl 

Lees meer
Verbergen
https://huttenmeetingsevents.nl/

Als premium partner van de IDEA-community maakt Hutten Meetings & Events deel uit van een gemeenschap die bol staat van expertise en professionaliteit op het gebied van evenementen (duurzame) catering, food en food waste en duurzaamheid.

Binnen de branchevereniging kan Hutten haar boodschap ‘Altijd meer aandacht’’ en haar inzet voor duurzaamheid, sociale gelijkheid en gezond en lekker eten verder verspreiden en impactvolle evenementen creëren die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij.

Hutten is ontzettend trots om vanaf vandaag partner te zijn van de IDEA-community. Ze geloven sterk in de kracht van samenwerken en het delen van kennis. Door dit partnership kunnen ze niet alleen hun eigen expertise vergroten, maar ook de passie voor culinaire ambacht en oprechte gastvrijheid met andere delen. Met als vertrekpunt een duurzame focus op klimaatpositiviteit en inclusiviteit. Samen met IDEA een positieve impact te maken met als resultaat gelukkige gasten!

Lees meer
Verbergen
https://nbccongrescentrum.nl/

Partner van IDEA zijn zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de belangrijkste ontwikkelingen in de branche. Deze kennis wordt overgebracht d.m.v. sterke en inhoudelijke live events. IDEA brengt ons daarnaast in contact met belangrijke en waardevolle connecties in de branche.

Full-service locatie voor unieke eventbelevingen

NBC Congrescentrum creëert we met een gedreven en betrokken team en een full-service concept, unieke eventbelevingen. Zij willen altijd verwachtingen overtreffen en samen een succesvol evenement neerzetten. Waar ze dat doen? In onze compleet vernieuwde evenementenlocatie! Met nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, state-of-the-art techniek en het grootste projectiedecor van Nederland willen zij iedere bijeenkomst bijzonder maken.

De locatie in Nieuwegein beschikt over 2 event area’s en 22 subzalen. Ze hebben in de plenaire ruimtes spectaculaire podia met projectiedecors van 81 m2 oppervlakte en 45 meter breed. Daarnaast beschikken ze over een hospitality area van 3.000 mmet daglicht, een groot Lounge & Work area en een sfeervolle, groene tuin van maar liefst 2.150  m2. Zo is er altijd genoeg ruimte voor gasten om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te ontspannen. Op de locatie faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten van 40 tot 3.000 gasten.

Het NBC is trouwens supergoed te bereiken. Zowel met het OV, de tram vanaf Utrecht Centraal stopt voor de deur, als met de auto vanaf de A2, A12 en A27. Parkeren doe je gratis op één van de 1.300 plekken rondom de locatie.

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
+31 (0)30 – 602 69 00
nbccongrescentrum.nl
info@nbccongrescentrum.nl

Lees meer
Verbergen
https://ideaonline.nl/

Ook Proud Premium Partner van IDEA worden? Neem contact met ons op!

Business partners

https://www.momice.com/nl/home

Events are serious business. Het partnerschap met IDEA laat ons in nauw contact staan met de branche, waardoor we altijd van elkaar blijven leren en zo samen events naar een hoger niveau tillen.

Momice event software: Eventsoftware voor live en online events

Momice biedt event software én kennis voor event professionals. Met de software van Momice beheren event professionals eenvoudig hun event website, registratie, mailings, tickets, publieksinteractie, on-site registratie en event enquête van al hun zakelijke live, online en hybride events – vanuit één gebruiksvriendelijke tool. Werken met Momice bespaart tijd en voorkomt fouten.

Momice heeft haar wortels in de eventbranche en heeft de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan, die ze graag deelt met klanten én niet-klanten, in de vorm van webinars, onepagers, infographics en live trainingen, via de Momice Academy.

Als event professional verwerk je regelmatig persoonsgegevens. Momice voldoet dan ook aan alle voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) en heeft het ISO 27001 certificaat.

Lees meer
Verbergen
https://www.klapnorisk.nl

Het mooie van IDEA is samenwerken met professionals (van opdrachtgever tot bureau en van locatie tot beveiliging). Hierdoor worden prachtige maar ook veilige evenementen georganiseerd. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

No Risk B.V., is als assurantiemakelaar dé adviseur voor het verzekeren van risico´s in de evenementen- en filmbranche. Sinds 2013 is No Risk (voorheen Klap) partner van IDEA en biedt zij de opdrachtgevers van IDEA-bureaus de zeer uitgebreide en breed dekkende IDEA Evenementenverzekering en IDEA-bureaus een interessante collectieve aansprakelijkheidsverzekering.

Voor de evenementen georganiseerd door de evenementenbureaus aangesloten bij IDEA kan  No Risk B.V. met de IDEA Evenementenverzekering een zeer uitgebreide verzekeringsdekking aanbieden tegen zeer scherpe premies. Tevens heeft Klap No Risk B.V. voor de IDEA-Leden zelf een uitstekende collectieve aansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij verzekeraars.

https://norisk.eu/evenementen-verzekering/offerte-aanvragen-idea/ 
Contactpersoon partnership: Brent Zaal of Michiel Bredius
020-2250069

Lees meer
Verbergen
https://butino.nl/

Butino werkt al enige tijd samen met IDEA, voor fotografie tijdens de verschillende evenementen. Wij zijn er trots op het partnerschap met IDEA en een groot aantal van haar leden.

Butino is een creatief productiebureau voor beeldmarketing. Wij ontwikkelen efficiënte en doeltreffende foto en video content voor de evenementenbranche, zoals eventfotografie en aftermovies. Wij werken met professionals op het gebied van fotografie en videografie. Bij grote evenementen en congressen coördineren en voorzien wij in meerdere fotografen en videografen. Maatwerk en creativiteit zijn hierin cruciaal.
Ons drie pijlers zijn: kwaliteit, efficiëntie en continuïteit. Als vaste mediapartner zorgen wij voor een continue lijn in de beeldkwaliteit, beeldstijl en de aanlevering van het bewerkte eindresultaat.
Contactgegevens:
Jan Buteijn
06-24626211
Lees meer
Verbergen
https://www.vanasadvocaten.nl/

Van As Advocaten is als juridische speler uitermate actief in de evenementenbranche. Wij zijn er trots op om huisadvocaat te mogen zijn van IDEA en een groot aantal van haar leden.

Van As Advocaten is als juridische speler uitermate actief in de evenementenbranche. Wij zijn er trots op om huisadvocaat te mogen zijn van IDEA en een groot aantal van haar leden.

Van As Advocaten is gevestigd in Nieuwegein, Den Bosch, Vianen en Uden en is een van de toonaangevende juridische spelers in Nederland op het gebied van ‘evenementenrecht’. Van As Advocaten is de ‘huisadvocaat’ van IDEA en biedt de leden van IDEA een compleet juridisch servicepakket: ‘Legal Parrot’ aan. Met het servicepakket ‘LegalParrot’ krijgt ieder IDEA lid de beschikking krijgt over een eigen huisadvocaat van Van As Advocaten die inzetbaar is op basis van een aantal juridische services waaronder de vragen-, contracten-, en incassoservice. LegalParrot is zelfs 24/7 bereikbaar en wanneer de kwestie niet kan worden opgelost o.b.v. de services geldt een zeer scherp uurtarief.

Van As Advocaten

030 603 2922

www.legalparrot.nl

Lees meer
Verbergen
http://www.htbelastingadviseurs.nl/

Hagemeijer & Tissen belastingadviseurs BV (H&T) is een onafhankelijk belastingadvieskantoor en sinds 2023 partner van IDEA over belastingzaken binnen de eventementenbranche.

H&T is een kantoor met hoogwaardige adviseurs. Zij putten uit jarenlange ervaring en beschikken over een breed nationaal én internationaal netwerk. Zij bieden ondersteuning bij diverse fiscale vraagstukken.

H&T belastingadviseurs BV
Eiger 3
1186 ED Amstelveen

carolien@htbelastingadviseurs.nl
esther@htbelastingadviseurs.nl

+31 (0)20 44 11 547

Lees meer
Verbergen
https://www.festivalchairs.com/

FestivalChair produceert kartonnen krukjes en is dé oplossing voor corporate events. Zij zijn sinds 2023 business partner van IDEA.

De stijlvolle, kartonnen krukjes van FestivalChairs gaan al een hele tijd mee en het voelde als een vanzelfsprekende stap om businesspartner van IDEA te worden, we zijn dan ook trots en geïnspireerd door de samenwerking.

FestivalChairs maakt krukjes van karton die volledige te bedrukken zijn en daardoor het merk of de unieke sfeer op een event perfect kunnen weergeven. Ze zijn sterk en flexibel inzetbaar, zo kunt je er bijvoorbeeld op te staan, er kleurrijke muren van bouwen of er op schrijven, kleuren en tekenen. Geen betere aanwakkering van de creativiteit dan de FestivalChair.

Het karton is FSC-gecertificeerd en kan volledig gerecycleerd worden, bovendien is de gehele productie in Nederland, daarmee is de FestivalChair ook heel duurzaam. Bezoekers nemen na afloop van het event het krukje vaak mee naar huis waardoor je én van je afval af bent én het merk in de woonkamer terecht komt. Geen corporate event zonder de FestivalChair vinden wij .

Verder is de FestivalChair internationaal gepatenteerd en heeft het krukje verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Design Award. FestivalChairs opereert wereldwijd en werkt ook intensief samen met internationale bureaus zoals George P Johnson en MCI. Klanten die FestivalChairs hebben ingezet op hun event zijn onder meer: Nike, Adidas, ING, Google, Desperados, IBM, Philips en CocaCola.

FestivalChairs
Scheepmakersdijk
32011 AS Haarlem

Contactpersoon: Tim Várdy
+31 (0)235 25 14 00

Lees meer
Verbergen
https://ideaonline.nl/

Ook Proud Business Partner van IDEA worden? Neem contact met ons op!

Partners

https://www.vanderlindecatering.nl

IDEA is het inspirerende netwerk voor professionals die het beroepenveld en de meerwaarde van evenementen promoten en ontwikkelen. De beste leveranciers en bureaus uit de eventbranche bundelen de krachten voor succesvolle live communicatie!

Van der Linde Catering + Evenementen staat voor duurzame catering concepten. Dutch Cuisine is de basis van culinaire verrassingen van het keukenteam met vooral lokale ingrediënten en gezonde voeding. Ook vegetarische gerechten weten wij om te toveren tot een waar feestje voor de mond. Van festivalfood tot een uitgebalanceerd diner voor C level gasten. Met onze no waste aanpak zorgen wij voor het milieu en kunt u uw gasten onbezorgd laten genieten.

Contactpersoon partnership: Robin van der Schuyt
010-2620300

Lees meer
Verbergen
https://www.travelmarketing.nl

IDEA biedt Nederlandse event bureaus een gedegen platform waarbij kennisoverdracht en innovatie hoog in het vaandel staan. De aangesloten bureaus zijn professioneel, met elk een duidelijke visie en daardoor prettig zaken mee te doen.

TravelMarketing zet op uw aanvraag haar wereldwijde netwerk van lokale DMC’s (Destination Management Company) in en u ontvangt als bureau een reisprogramma op maat van een gerenommeerde buitenlandse partij. U rekent rechtstreeks met de lokale agent af. Naast vrijblijvend advies biedt TravelMarketing volledige transparantie. Kwaliteit is logisch.

”Let us be your guide” 

TravelMarketing faciliteert vanaf 2011 de IDEA Bestuursreis. Er werd gereisd naar Jordanië, Schotland, Spanje (Valencia), IJsland, Portugal (Porto) en Ierland (Dublin & Belfast).

Contactpersoon partnership:
Sigrid Scheffer
020-6868099

Lees meer
Verbergen
https://www.7beaufort.nl

7BEAUFORT is een specialist in bemiddeling van Event- en Communicatieprofessionals. Met een zeer uitgebreid netwerk is 7BEAUFORT een gewaardeerd partner van IDEA.

  • 7BEAUFORT is meer dan 10 jaar specialist in bemiddeling van Event- en Communicatieprofessionals voor zowel interim, detachering als voor vast.
  • 7BEAUFORT heeft een zeer uitgebreid landelijk netwerk van gedreven (freelance) Event- en Communicatieprofessionals.
  • Van ervaren strategische Event- en Communicatieprofessionals tot ‘hands on’ ondersteuning van recent afgestudeerd event talent.
  • Ben je op zoek naar een nieuwe Event collega voor een tijdelijk project of voor een vast dienstverband. Wij regelen het graag en snel voor je!
  • Wij werken op basis van no cure no pay.

       Meerdere IDEA bureaus maakten al gebruik van de diensten van 7BEAUFORT.

Contactpersonen partnership: Melanie Kijlstra / Mandy Ruhé
020-3456875 of mail

Lees meer
Verbergen
https://www.boozed.nl

IDEA brengt met haar frisse aanpak een mooi netwerk van interessante en verrassende professionals. Boozed gelooft in de kracht van het IDEA partnerschap met als resultaat een mooie lijst met gedreven sparringpartners.

Wij zijn creatieve architecten die jouw verhaal met impact tot leven brengen. Jouw merk zichtbaar en tastbaar maken. Boozed heeft alle bouwstenen in huis, van advies, ontwerp, concept tot implementatie. Alle disciplines om een idee te vertalen naar een experience die ertoe doet.

We draaien onze hand niet om voor complexe projecten. En we halen onze neus niet op voor intieme producties. Iedere omgeving in binnen- maar ook zeker in het buitenland, is geschikt voor een rake vertaling van jouw boodschap en waar het wow-effect een optelsom is van alles wat je waarneemt.

Van een grootschalig event, beursstand of merkactivatie tot een intieme dinersetting of spot-on decorstuk. Met ons team creëren we met iedere beleving die we vormgeven, de juiste impact op het juiste moment. Op maat voor ieder verhaal. Hands-on wanneer het moet. Rebels wanneer het kan.

Maar altijd tastbaar omdat we geloven in de onuitwisbare indruk die een unieke beleving geeft. We duiken in de wereld van onze klanten, zetten de lijnen uit en ontwerpen met een eigenzinnige en gepassioneerde signatuur, een omgeving die impact maakt.

We denken met onze klanten mee. Maar we denken ook zeker tegen wanneer het verhaal een krachtiger podium, een slimmere oplossing of een uitdagendere look & feel verdient waar nog niemand aan heeft durven denken.

We zijn creatieve aanjagers en we gaan altijd verder om jouw merk, jouw visie in de juiste spotlight te zetten. Want jouw concept wordt echt ons project. Vanuit een doordacht design creëren we samen met onze klanten een experience waarin creativiteit, ontwerp, design en realisatie, naadloos op elkaar aansluiten. Vanaf de eerste schetsen tot de laatste details. Boozed bundelt professionaliteit en toegankelijkheid, werkt met hoofd en handen, laat een boodschap maximaal tot leven komen en maakt waar wat zij belooft.

Experience Design is in handen van Boozed een professionele discipline die ieder project voorziet van creatieve impact die het verschil maakt.

Mailadres: info@boozed.nl
Telefoon: 015-3807515

Lees meer
Verbergen
https://www.pathe.nl/business

"Great things are done by a series of small things brought together." (Vincent Van Gogh). Mooie events realiseren vraagt het samen delen, doen en leren. Daarom zijn we vanuit Pathé partner van IDEA.

Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender als dé ideale eventlocatie. 

De bioscoop is van oudsher de plek voor samen beleven. Een groot projectiescherm, fantastisch geluid en comfortabele stoelen met perfecte zichtlijnen zijn ideaal als je je boodschap met impact wilt overbrengen.

Naast de bekende filmzalen beschikken onze locaties over extra ruimtes voor zakelijke evenementen. Zoals luxe VIP rooms en businesslounges met eigen barren, garderobes en design meubilair. Zelfs volledige beurzen worden bij Pathé georganiseerd. En wat te denken van een unieke rooftop voor een spectaculair buitenfeest of diner.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Telefoon: 020 575 18 80
E-mail: events@pathe.nl

Lees meer
Verbergen
http://www.maessententsupply.nl/

Betekenisvolle events neerzetten samen met inspirerende partners is onze missie. Mede daarom zijn wij als partner aangesloten bij het netwerk van IDEA vol met vooraanstaande event bureaus en leveranciers.

Het organiseren van een evenement in Nederland kent altijd een onvoorspelbare factor: het weer. Maessen Tentsupply maakt met een uitgebreid assortiment aan overkappingen, van
sfeervolle flextent tot aluminium boogspant tenthal, gegarandeerd een einde aan deze onzekerheid.

Of het nu gaat om een zakelijk evenement, privé feest of het realiseren van een semi-permanente locatie; met Maessen Tentsupply is de oplossing nooit ver weg en zijn de
mogelijkheden talrijk. Maessen Tentsupply is al sinds 1995 een graag geziene partner op veel evenementen, festivals en particuliere gelegenheden. Het bedrijf kenmerkt zich door
kwaliteit, flexibiliteit en vernieuwing. Oftewel “Maatwerk op Locatie” Weer of geen weer: op Maessen Tentsupply kunt u bouwen!

Contactpersoon partnership: Roderick van den Hoek

0622-567175

Lees meer
Verbergen
https://www.neoc.net/

Neoc is de creatieve partner voor de technische invulling van zakelijke events.
Altijd eerst denkend vanuit beelden en sferen, pas daarna vanuit techniek.

Zo vormen design, content en techniek een perfect samenspel.

Prachtige producties met een extreem hoog afwerkingsniveau creëren ervaringen die gasten lang bijblijven.

Contactpersoon Partnership:
Coen Sipkes
020-7706222

Lees meer
Verbergen
https://www.bloembloem.nl

IDEA brengt de kennis van event professionals bij elkaar, waar BloemBloem in de mix kennis deelt voor styling en decoratie, zodat wij samen creatieve events kunnen creëren!

BloemBloem creëert de juiste ambiance op ieder evenement. Met de meest waanzinnige bloem- en groendecoraties,
eigentijds meubilair en originele props ontstaat de stijl die aansluit op uw wensen.

Concept
De broedkamer van creativiteit. BloemBloem denkt mee en inspireert in het ontwikkelen van spraakmakende evenementen en live communication.
Van begin tot eind voorzien onze professionals u van offertes op maat en realistische plattegronden.
Design
Zorgvuldig selecteert BloemBloem haar verhuurmaterialen, stijlvol met een praktische inslag om de kosten van transport, en arbeid zo laag mogelijk te houden.
Door haar uitgebreide collecties is het assortiment toereikend om ieder type evenement te voorzien van het juiste meubilair.
Decoration
De inrichting van een evenement valt of staat met de juiste decoraties. Arrangeren en decoreren zit ons in het bloed. Met oog voor detail gaan onze arrangeurs aan de slag om uw event te voorzien van bloemwerk op maat, opvallende eye-catchers en originele props.
Contactpersoon partnership:
Richard Verhoef
06-53918721
Lees meer
Verbergen
https://conventionbureau.thehague.com

Wij zijn verheugd de samenwerking aan te zijn gegaan met IDEA om de verbinding te maken en kennis te delen op gebied van innovaties in de congressen markt.

The Hague Convention Bureau is de officiële organisatie die Den Haag promoot als vergader- en congresbestemming en die organisatoren van evenementen faciliteert bij het hosten van conferenties in Den Haag.

The Hague Convention Bureau helpt verenigingen en evenementen organisatoren toegang te krijgen tot de Haagse kennis -en evenementen infrastructuur met vele internationale organisaties, bedrijven en evenementenlocaties van wereldklasse.

Organisatoren van evenementen hoeven zich geen zorgen te maken over logistiek, de veiligheid, de accommodatie, het reizen van en naar de locatie, het vinden van specialisten in het veld, entertainment, duurzaamheid… en nog veel meer.

Omdat elke organisatie, elk publiek en elk evenement anders is, vinden we het leuk om de stad aan te passen aan de behoeften van de deelnemers aan uw event.

Contactpersoon partnership: Bas Schot
06-86864082

Lees meer
Verbergen
www.koolhaasconcepts.nl

Wij vinden het ontzettend fijn IDEA partner te zijn en ons te begeven in een omgeving van hoogwaardige partners, die net als wij staan voor hoge kwaliteit, ontzorgen en iets unieks willen toevoegen aan de eventmarkt.

Koolhaas Concepts is gespecialiseerd in eventstyling en interieur design. Wij helpen graag met het bedenken, designen en uitvoeren van de uitstraling voor jouw event op elke gewenste locatie in binnen- en buitenland!

Wij zetten graag combinaties in van onze diverse meubellijnen om zo ieder event zijn geheel eigen stijl te geven en ook om iedere keer weer iets unieks neer te kunnen zetten;  dit kan variëren van ‘Classic Chic’ tot ‘Go Green’ en van ‘Festive Feeling’ tot ‘Impressive Industrial’. Vanzelfsprekend denken wij ook graag mee met speciale wensen van onze opdrachtgevers en houden wij rekening met ieders budget.

Opdrachtgevers die voor Koolhaas kiezen, kunnen er 100% zeker van zijn dat zij na afloop kunnen terugkijken op een uniek en mooi aangekleed event, dat zij, waar mogelijk, door ons ontzorgd zijn geworden en dat wij nagekomen zijn wat wij hebben beloofd.

Contactpersoon partnership:
Dirk-Jan Koolhaas
06-50412053

Lees meer
Verbergen
https://ideaonline.nl/

Ook Proud Partner van IDEA worden? Neem contact met ons op!

https://www.thefoodlineup.nl/

Als partner van IDEA zijn we onderdeel van een mooi netwerk met event professionals en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij geloven in de kracht van samenwerken en kennisoverdracht binnen het IDEA netwerk, zodat de evenementenbranche nog meer impact kan maken.

 

The Food Line-up gelooft dat je de toekomst geniaal lekker kan veranderen met wat er op je bord ligt. Daarom willen we als creatieve en duurzame cateraar de betere keuze lekkerder, makkelijk en leuker maken. Het doorgewinterde team zoekt daarvoor onophoudelijk naar de beste gerechten. Want waar andere cateraars met vaste koks werken, bouwen wij uit een netwerk van 100 zelfstandige foodspecialisten voor elk event de lekkerste line-up. Deze specialisten hebben ieder hun eigen keuken of gerecht helemaal uitgespeeld. Of het nou een Napolitaanse pizza, regeneratief fastfood of een verfijnd gerecht van die aanstormende chef is. De menu’s die we serveren hebben altijd een duurzaam en/of lokaal DNA. En mede dankzij die visie ontvingen we als eerste cateraar in Europa het ‘B Corp’-certificaat.

Lees meer
Verbergen

Partner Opleidingen

https://www.hu.nl

Wij leiden studenten op met actuele kennis van het evenementenvak. Hiervoor is continue interactie met de evenementenbranche belangrijk. IDEA verenigt de grotere evenementenbureaus van Nederland die net als wij met een communicatiebril naar evenementen kijken.

Hogeschool Utrecht Instituut voor Communicatie (IvC) is preferred partner en biedt op drie plaatsen live communicatie-onderwijs aan. Dit in de opleiding Ad Eventmanager, de minor ‘Het ontwerpen en managen van evenementen’ en de opleiding Communicatie. Het doel hierbij is het strategisch inzetten van een evenement als communicatiemiddel. Hogeschool Utrecht leidt op met de kernwaarden: persoonlijk sterk, strategisch vaardig en visie op het vak.

Contact:  

Heidelberglaan 15| Postbus 85029, 3508 AA | 088-4813196

Contactpersoon partnership: Karien Brentjens

Stagebureau: Praktijkbureau CJ 088-481 3505 

Lees meer
Verbergen
https://www.hku.nl

"Het IDEA partnership draagt bij aan het verkleinen van de kloof tussen opleiding en werkveld en brengt wederzijdse zichtbaarheid. Het brengt ons én onze studenten realistische voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Daarnaast biedt IDEA ons een bron van inspiratie op het gebied van cases en trends. Er is dus volop kennisdeling. Een bijkomend en belangrijk voordeel is dat de bureaus onze opleiding beter leren kennen, ze les komen geven en presentaties willen verzorgen. En 'last but not least', levert het onze studenten volop kansen op mooie stageplaatsen!"

HKU is preferred partner met de bachelor opleiding ‘Kunst & Economie Event Management’ (HKU KE Event Management). HKU profileert zich als ‘Business School in the Creative Industry’ met focus op evenementen met een zakelijk doel, met name gericht op conceptontwikkeling en creatieve ontwerpprocessen.

Contact:
Oudenoord 700 | 3513 EX Utrecht | 030-2091209

Contactpersoon partnership: Aziza Horsham

Stage- en projectbureau: Jitske Hirs

Lees meer
Verbergen
https://www.fontys.nl

IDEA vertegenwoordigt dat deel van de branche dat het beste past bij onze opleidingen; samen optrekken met IDEA levert onze studenten dus de beste kansen op!

Fontys Academy for Creative Industries is preferred partner met de opleidingen Commerciële Economie – International Event, Music & Entertainment Studies (CE-IEMES) en Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies (CO-IEMES). Deze opleidingen leveren commerciële en creatieve professionals die concepten kunnen bedenken en vermarkten voor een wereldwijde industrie die zich bezighoudt met evenementen en entertainment. Met focus op het strategisch kunnen inzetten van een evenement als marketing- of communicatie-instrument.

Contact:

Prof. Goossenslaan 1-4 | Postbus 90909, 5000 GL Tilburg | 08850-77655

Contactpersoon partnership: Paul Schreuder 

Lees meer
Verbergen
https://www.hva.nl

‘IDEA brengt ons een update over de ontwikkelingen in het vak, LIVE! Ontwikkelingen krijgen we ook via andere kanalen mee, maar live is nog altijd het mooiste en raakt/beklijft. IDEA houdt je in contact met het netwerk en studenten kunnen een podium krijgen tijdens Talent Scout. Zo was een van onze studenten vorig jaar winnaar en dat jaar daarvoor hadden we de tweede plek bemachtigd. Mooi om te zien dat de opleiding aansluit met de branche en dat we daadwerkelijk talent voortbrengen, ook al bieden we ‘slechts’ een minor (specialisatie van een half jaar ) aan. Het talent krijgt hierdoor kansen binnen de branche en daar doen we het tenslotte allemaal voor.

Hogeschool van Amsterdam Economie en Management / Faculteit Business en Ecomie is preferred partner met de opleiding: minor Live Communicatie (onderdeel van opleiding Commerciele Economie)

Contact:

Wibautstraat 3b, 1091 GH, Amsterdam | 020-5951111

Contactpersoon partnership:
Angelica Baltus | a.c.a.baltus@hva.nl | 06-51084437

Stagebureau opleiding commerciele economie: https://stageafstudeerportal.nl/   

Stagebureau opleiding communicatie / opleiding media informatie en communicatie:www.micencostagebank.nl

Lees meer
Verbergen
https://www.inholland.nl

IDEA speelt een belangrijke en actieve rol in de ontwikkeling van zowel de creativiteit als de professionaliteit van onze studenten. Daarom zijn wij trotse partner van IDEA!

Creative Business: het lerende netwerk voor creative business leiders van morgen

Hogeschool Inholland is partner met de opleidingen Media & Entertainment Management in Den Haag, Haarlem en Rotterdam, International Media & Entertainment Management in Den Haag, International Music Management in Haarlem en Creative Business in Den Haag, Haarlem en Rotterdam en International Creative Business in Den Haag en Haarlem.
Onze opleidingen bereiden studenten voor op managementfuncties in de wereld van bijvoorbeeld evenementen, film, televisie, muziek en interactieve media, de creatieve industrie, en in toenemende mate ook daarbuiten. Identiteit: Ondernemerschap, creativiteit en maatschappelijke betrokkenheid. De student wordt opgeleid tot professional die creatieve mediaconcepten kan bedenken, uitvoeren en in de markt zetten. 

Contactpersoon partnership:
Cees Rosman, cees.rosman@inholland.nl, +31(0) 615279908

Contactpersoon locatie Rotterdam:
Accountmanager Naomi Sohilait, naomi.sohilait@inholland.nl, +31(0) 641212896

Contactpersoon Den Haag:
Accountmanager Joke van den Oever, joke.vandenoever@inholland.nl, +31(0) 621257484

Contactpersoon Haarlem
Accountmanager Frank Schoutens, frank.schoutens@inholland.nl, +31(0) 627523524

Lees meer
Verbergen
https://www.nhlstenden.com/

Onderwijs kan niet bestaan zonder het werkveld.. en vice versa! IDEA slaat een belangrijke brug tussen deze twee. Het faciliteren van live events, het delen van kennis en de jaarlijkse talentscout zijn krachtige tools om partijen bij elkaar te krijgen. Wij worden daardoor geïnspireerd en gemotiveerd. Om elkaar vaker op te zoeken en de event industrie nóg meer te professionaliseren.

NHLStenden Hogeschool is preferred partner met de opleidingen Leisure & Events Management (LM), Hotel Management School. NHLStenden Hogeschool heeft als missie ‘Unleashing potential in our students, staff and surrounding communities’. Kernwaarden daarbij zijn; Waardengedreven, Intercultureel, Ondernemend en Meesterschap. Het semester Event Management leert studenten strategisch te denken en projectmatig, communicatief en creatief te werk te gaan.

Amber Herrewijn, amber.herrewijn@nhlstenden.com

Lecturer Event Management

Coördinator Event Management 2

Coördinator Specialisation track Event Managent Leisure Management

Member of CELTH (Centre of Expertise Leisure, Tourism & Hospitality  

Working days Tuesday & Thursday

Tel. 06-29151365

Office 06-19275885

Stenden Hogeschool

The Netherlands

Lees meer
Verbergen
https://www.buas.nl

Breda University of Applied Sciences (BUas) hecht veel waarde aan actieve samenwerking met de events industrie. IDEA is daarin een sterke branchepartner en verbinder tussen het onderwijs en de professionele sector.

BUas biedt een hbo bacheloropleiding Leisure & Events Management en het nieuwe professionele master programma Strategic Events Management aan. Deze masteropleiding is de enige in Nederland en geeft events professionals de kans om hun kennis te verdiepen en verbreden. De masterstudenten leren om events strategisch in te zetten. Bij zowel de hbo bachelor- als masteropleiding ligt de nadruk op samenwerking met het professionele werkveld en wordt gewerkt in learning communities.
BUas biedt ook professionele en academische bachelor- en masteropleidingen aan op het gebied van Games, Media, Hotel, Tourism, Facility, Logistics en Built Environment.
BUas is partner van het Centre of Expertise Leisure, Tourism & Hospitality (CELTH) en één van de vijf World Leisure Centres of Expertise.

Contactpersonen:
Olga Wagenaar, opleidingscoördinator Master Strategic Events Management
Wagenaar.o@buas.nl

Meer weten over werkveldopdrachten, stages of afstuderen?
Neem contact op met Business Desk via businessdesk@buas.nl

Lees meer
Verbergen
https://www.tio.nl

Tio university of applied sciences is preferred partner met de opleiding Hotel- en Eventmanagement.

Het ‘mission statement’ van Tio luidt: het verzorgen van persoonlijk en intensief beroepsonderwijs dat als excellent beoordeeld wordt door student en bedrijfsleven. De opleiding Hotel- en Eventmanagement biedt onze studenten het beste van twee werelden: de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement. Wij heten onze studenten welkom in de wereld van Hospitality: van tophotels tot sterrenrestaurants en van festivals, (sport)evenementen tot congressen.


Contact:
St. Jacobstraat 400 | 3511 BT Utrecht


Contactpersoon partnership en stagebureau:
Liset Dijkerman | l.dijkerman@tio.nl | 030-7999000 
Lees meer
Verbergen
https://www.novacollege.nl/

Als Nova College zijn we blij met de samenwerking met IDEA. Dit is voor ons een volgende stap in de professionalisering van het MBO en de verdieping van ons lesaanbod.

Bij de Nova College Business School staat de samenwerking met, en legitimering door, het bedrijfsleven hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het voor de opleiding evenementen ook belangrijk om als tot nu toe enige MBO opleiding in Nederland een partnership aan te gaan met IDEA, de branchevereniging die de beste bureaus in events en live communicatie met elkaar verbindt. Door de samenwerking wordt op verschillende momenten en niveaus gezorgd dat de opleiding aansluit bij de beroepspraktijk. Wij hebben onderling overleg over het curriculum.

Contactpersoon partnership:
Jeroen Marcelis
Opleidingsmanager evenementen medewerker
jmarcelis@novacollege.nl
023- 530 23 54

Lees meer
Verbergen
https://ideaonline.nl/

Ook Proud Partner Opleiding van IDEA worden? Neem contact met ons op!

Overige partners

https://www.beaworldfestival.com

Bea World biedt, in aanvulling op de Nederlandse vakprijs, een Internationaal podium aan de Nederlandse bureaus. IDEA is daarom Association Partner van Bea World. Bovendien is verenigingsmanager Maarten Schram sinds 2013 jurylid en sinds 2014 lid van de Advisory Board. 

IDEA heeft een Association Partnership met Bea World (voorheen European Best Event Awards; EuBea). Bea World biedt, in aanvulling op de Nederlandse vakprijs, een Internationaal podium aan de Nederlandse bureaus. Dit partnership zien wij daarom als stimulans voor de leden van IDEA en biedt bovendien een blik over de grenzen van ons eigen eventlandschap.

Lees meer
Verbergen
https://ideaonline.nl/

Ook Proud Partner van IDEA worden? Neem contact met ons op!