Dé onderscheiding op het gebied van livecommunicatie. Lintje voor Live.

IDEA staat en gaat voor livecommunicatie. In een tijdperk waarin het domein van experiential marketing zich heeft verruimd naar het creëren van ervaringen ook in de digitale wereld én in de mix van offline en online, is Live is de plek waar zaken tastbaar worden en boodschappen uitgroeien tot belevenissen. Daar waar magie ontstaat wanneer mensen bij elkaar komen. Want er gaat niets boven zelf ervaren. In de echte wereld. Voor unieke en baanbrekende initiatieven die de kracht van live benadrukken, reikt IDEA het Lintje voor Live uit.

Onderscheiding voor livecommunicatie

Lintje voor Live is dé onderscheiding op het gebied van livecommunicatie. IDEA kent het lintje onregelmatig en zeer selectief toe. Niet gedwongen door een periodieke cyclus, maar alleen als de aanleiding écht is. Dat is immers waar ons vak voor staat: échtheid.

Hommage aan vakmanschap

Met Lintje voor Live zet IDEA effectief en baanbrekend werk op een voetstuk. We eren een vakgenoot die de nek uitsteekt of huldigen een initiatief dat uitnodigt grenzen te verleggen. Daarvoor gebruiken we geen juryrondes of case presentaties. Lintje voor Live is een oprechte hommage aan puur vakmanschap, gegeven vanuit de branche. Toegekend door IDEA.