Algemene Ledenvergadering & Nieuwjaarsdiner op 24 januari 2024

Op woensdag 24 januari 2024 zal in Fort 5 de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Aansluitend aan dit middagprogramma (exclusief voor leden/bureaus) zijn vanaf einde middag ook onze partners en eventuele extra gasten welkom voor een feestelijk Nieuwjaarsdiner, inclusief voorzitterswissel en een toost op het nieuwe jaar.

De Algemene Ledenvergadering is traditioneel hét moment om terug te blikken op het afgelopen jaar; een ‘trip down memory lane’ met de verschillende activiteiten, events en andere highlights van 2023. Vervolgens richten we ons natuurlijk op het nieuwe jaar; wat wordt in het nieuwe jaar onze focus en welke speerpunten worden voor IDEA richtinggevend in 2024 (en de jaren daarna)? Uiteraard nemen we ook de financiën door; een voorlopig resultaat van 2023 en de begroting voor 2024. En ‘not last but least’ zal onze huidige voorzitter Pieter Bas Boertje, de voorzittershamer overdragen aan de nieuwe voorzitter Dion Janssen. Voor de leden van IDEA een onmisbare middag boordevol informatie en jouw kans op optimale verbondenheid met onze vereniging. Meld je snel aan.

Het Nieuwjaarsdiner staat in het teken van de voorzitterswissel; een bijzonder moment dat we graag met leden én partners invulling geven en vieren. We bedanken Pieter Bas na een voorzitterschap van vier jaar en verwelkomen Dion die het stokje overneemt voor de komende drie jaar. In het sfeervolle Fort 5 worden wij door QEET getrakteerd op een feestelijk viergangendiner. Een avond waar je als lid of partner uiteraard bij wilt zijn!

Meld je aan via de toegezonden uitnodiging en verzeker jezelf van een plekje.