Save the Date: Fieldtrip SXSW '23

SXSW is hét festival voor de creatieve industrie en jij kan met een select gezelschap daar een bezoek aan brengen.

Al een paar jaar gonst ook SXSW in de VS, hét festival voor de creatieve industrie. New Dutch Wave is ontstaan vanuit de Nederlandse creatieve industrie en reist jaarlijks met een select gezelschap ‘creatieven’ af naar Austin (VS).
IDEA is dan ook trots op het feit dat we, in samenspraak met New Dutch Wave, met een exclusieve vertegenwoordiging vanuit het live communicatie & experience marketing domein, kunnen aansluiten tijdens de aankomende editie van 10 – 19 maart in Austin, Texas (VS).
Deze fieldtrip (9 – 14 maart) biedt een exclusief programma, volop netwerkmomenten, tours, meetings, ontbijt- en lunchsessies, borrels etc. Naast creatieven, gaan er ook CMO’s mee vanuit Adformatie. Kortom, het is ook een ultiem netwerkmoment. Wellicht ook iets om samen met een goede klant te overwegen?! Maar wij hopen vooral weer op een aantal leden en partners om gezamenlijk een paar inspirerende dagen in de VS door te brengen! Zie hier de uitgebreide informatie.
Wij vernemen graag vóór 1 oktober of je voornemens bent mee te gaan (vanwege een block op gunstige KLM tickets en tickets SXSW ’23).  Stuur daarvoor een mail naar ons secretariaat.