IDEA green ambassadors

Verduurzaming, maatschappelijk verantwoord ondernemen, inclusiviteit en diversiteit. Experience-gedreven communicatie biedt bedrijven, organisaties en instituten een doeltreffend platform om deze thema’s te adresseren en erover in gesprek gaan en ideeën uit te wisselen. Gedeelde live-ervaringen vormen immers het cement van elke samenleving. Door de verbindende kracht van live te benutten, kunnen we als branche positief bijdragen aan dit urgente maatschappelijk vraagstuk. Om sneller en gerichter stappen te kunnen zetten op deze thema’s, gaat IDEA bij haar leden op zoek naar ‘green ambassadors’.

Events en duurzaamheid zijn geen match made in heaven. We brengen mensen bij elkaar op één plek. We bouwen op, we breken af. Eten wordt weggegooid. Afval blijft over. De vraag is: hoe lang wordt dit nog geaccepteerd in een wereld op weg naar duurzaamheid?

Het is tijd om als branche het heft in handen te nemen. Om op een creatieve en innovatieve manier te vergroenen. Allereerst door als IDEA-bureaus onze best practices te delen op gebied van energie, mobiliteit, afval en voedsel. Hetzelfde geldt voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Inclusiviteit en diversiteit leven sterk.

Om sneller en gerichter stappen te kunnen zetten op deze thema’s, gaat IDEA bij haar leden op zoek naar ‘green ambassadors’. Dit zijn mensen binnen de bureaus die bezig zijn met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit dit organisch groeiend netwerk gaan we best practices delen op gebied van bijvoorbeeld energie, mobiliteit, afval, voedsel en inclusiviteit en diversiteit. Zo pakken we als IDEA onze rol van aanjager en ideeëngenerator binnen onze community.

IDEA brengt haar ‘green ambassadors’ ieder kwartaal live bij elkaar op een op het vlak van duurzaamheid innovatieve en inspirerende plek. Daarnaast bieden wij dit netwerk een whatsapp-groep waarin actualiteiten en ideeën worden uitgewisseld en men elkaar vindt voor vragen en advies. Zo helpen en brengen wij elkaar verder!

Hieronder kun je je aanmelden als green ambassador.

Aanmelden Green Ambassador

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.