IDEA Keurmerk

IDEA-bureau word je niet zomaar. We screenen ieder lid voor toetreding én elke twee jaar uitgebreid op financiële stabiliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. In de wirwar van aanbieders biedt IDEA houvast en helderheid. Choose wisely.

Alleen bureaus die voldoen aan onze 6 garanties, krijgen het IDEA-Keurmerk.

  1. Financieel gezond

Een onafhankelijke accountant controleert via Graydon IDEA-bureaus doorlopend op hun kredietwaardigheid.

  1. Van idee tot event

IDEA-bureaus zijn bewezen begin-tot-eind-specialisten met een creatief én productioneel track record.

  1. Transparant zakendoen

Vertrouwen is een eerste voorwaarde voor succesvol zakendoen. We screenen al onze leden op hun offerte-beleid en professionele processen. 

  1. Altijd goed verzekerd

IDEA-bureaus én hun opdrachtgevers hebben exclusief toegang tot onze gespecialiseerde verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en evenementen. 

  1. Gepassioneerd vakmanschap

IDEA-bureaus denken groot en verleggen grenzen. Ze maken gebruik van een internationaal netwerk van de beste en meest betrouwbare partners in de event-industrie.

  1. Knowhow in wet- & regelgeving 

Expertise in wet- en regelgeving is cruciaal in de eventbranche. IDEA toetst en informeert leden continue op het gebied van juridische knowhow.

Voordat een aspirant-lid het IDEA-keurmerk ontvangt, screenen we het bureau intensief op creatief vakmanschap, financiële stabiliteit en continuïteit. Het keurmerk wordt gewaarborgd door een uitgebreide tweejaarlijkse screening van bestaande IDEA-leden.

"We screenen ieder lid voor toetreding én elke twee jaar uitgebreid op financiële stabiliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. "