Het IDEA Keurmerk

In de wirwar van aanbieders in livecommunicatie biedt het IDEA-keurmerk houvast en helderheid. Opdrachtgevers die kiezen voor een IDEA Certified Leading Agency, kiezen voor een deskundige en creatieve partner. #Choose Live.Choose wisely

Het IDEA-keurmerk krijg je niet zomaar. We screenen elk aspirant-lid voor toetreding grondig op zaken financiële stabiliteit, deskundigheid en creatief vakmanschap. Voor bestaande leden is er een uitgebreid tweejaarlijks onderzoek. Alleen bureaus die voldoen aan alle voorwaarden, krijgen of behouden het keurmerk. Elk IDEA Certified Leading Agency voldoet aan de volgende 5 garanties.

  1. Financieel gezond

Een onafhankelijke accountant controleert IDEA-bureaus via Graydon doorlopend op hun kredietwaardigheid.

  1. Transparant zakendoen

We screenen al onze leden op hun offerte-beleid en professionele richtlijnen.

  1. Gepassioneerd vakmanschap

IDEA-bureaus zijn bewezen begin-tot-eind-specialisten met een strategisch, creatief en productioneel track record. Via IDEA hebben zij toegang tot een breed en Internationaal netwerk.

  1. Altijd goed verzekerd

IDEA-bureaus en hun opdrachtgevers hebben exclusief toegang tot onze gespecialiseerde verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid en evenementen.

  1. Deskundigheid in wet- & regelgeving

Knowhow van wet- en regelgeving is cruciaal in de eventbranche. IDEA toetst en informeert leden continue als het gaat om juridische expertise.

"We screenen ieder lid voor toetreding én elke twee jaar uitgebreid op financiële stabiliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. "