Choose Live Choose Wisely

Of je nu gaat voor live, hybride of online: om van een event een succes te maken heb je in deze onvoorspelbare tijd meer dan ooit een betrouwbare partner nodig. Een partner die begrijpt hoe je een marketingstrategie of communicatievraagstuk vertaalt in een fysieke of digitale belevenis met betekenis en impact.

De kracht van live, juist nu

De kracht van live-ervaringen is de afgelopen twee jaar, dankzij het gemis ervan, meer dan ooit bewezen. Live is de plek waar mensen en merken dicht bij elkaar komen. Waar cement tussen teams en netwerken ontstaat en waar boodschappen belevenissen worden.

Live = ook online

Gelukkig kan er veel, want de wereld van live bruist van vernieuwing en vooruitgang. Dit bewijzen alle online events, hybride congressen en webinars die mensen en bedrijven op afstand verbinden.

Choose wisely

Of je nu gaat voor live, hybride of online: om van een event een succes te maken heb je in deze onvoorspelbare tijd meer dan ooit een betrouwbare partner nodig. Een partner die begrijpt hoe je een marketingstrategie of communicatievraagstuk vertaalt in een fysieke of digitale belevenis met betekenis. En ook een partner die antwoord heeft op al je vragen over (corona) protocollen, verzekeringen en aansprakelijkheid. Een partner die je van idee tot event begeleidt, adviseert en inspireert. Precies daar ligt de kracht van een IDEA Certified Leading Agency.

Bekijk alle certified leading agencies

De zekerheid van het IDEA-keurmerk

Het unieke IDEA-keurmerk garandeert dat al onze leden onafhankelijk zijn gescreend op financiële kredietwaardigheid, een transparante manier van zakendoen, creatieve slagkracht en deskundigheid in verzekeringen, wet- en regelgeving. Precies het soort zekerheid die je als opdrachtgever zoekt anno nu.

Heb je algemene vragen?

Neem contact op met IDEA

Heb je vragen over verzekeringen?

Neem contact op met Klap No Risk

Heb je gerichte juridische vragen?

Neem contact op met onze huisadvocaat Van As Advocaten