Tweede Meet-Up 'Green Ambassadors' op 5 juli a.s.

Om ‘meters te maken’ op het vlak van verduurzaming hebben wij onlangs de ‘Green Ambassadors’ gelanceerd. Meer dan de helft van onze leden heeft ondertussen een ambassadeur afgevaardigd en het groeit nog steeds! Zo creëren we een snel groeiend actief netwerk dat elkaar regelmatig inspireert en informeert. Met als ‘lean & mean’ basis een whatsapp groep en één compacte live sessie per kwartaal staat kennisuitwisseling centraal. Zo brengen we elkaar verder op dit vlak. Op 12 april jl. vond de eerste meetup plaats bij de circulaire eventlocatie Circa Amsterdam en op 5 juli a.s. staat de volgende meetup gepland.

Samen kijken naar hoe we onze wereld een stukje beter en mooier kunnen maken. Visie delen en plannen smeden. Dat is wat we doen. Graag betrekken wij ook jullie als IDEA partners bij dit initiatief. Wij geloven in een gezamenlijke beweging van agencies én de toonaangevende andere stakeholders in ons ecosysteem. Jullie dus! Meld je aan via deze link.

Bestuurslid Martijn Geerdes van The Groundbreakers is actief betrokken bij dit thema en heeft zijn ‘Green Ambassador’ al aangehaakt :-) Bekijk de oproep van Martijn en Lilian in bijgaande video.

Save the date
De tweede Green Ambassadors Meetup staat gepland op woensdagochtend 5 juli bij de creatieve broedplaats Vogelfrei in Utrecht. Details volgen.

—————-

Verduurzaming als speerpunt
Verduurzaming in de eventsector is – al even – een actueel en steeds prangender thema. Als bureau krijg je vanuit je opdrachtgever steeds vaker vragen of zelfs eisen en/of wil je zelf graag verantwoorde keuzes maken als ondernemer en bureau. Niet voor niets heeft IDEA daarom dit thema als één van onze speerpunten ingevuld dit jaar. Lees er meer over in onze roadmap, zie speerpunt 3.