IDEA Summer School "winter edtion" - 13 november 2023

IDEA Summer School; dé plek om jezelf bij te spijkeren op allerlei gebieden! De tweede editie van IDEA Summer School staat gepland bij Circa Amsterdam. Hou deze datum voor jou en vooral je team alvast vrij. Er wordt gewerkt aan een leerzaam programma, waarin vakkennis en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Meer informatie volgt binnenkort.

Op maandag 13 november 2023 van dit jaar biedt de IDEA Summer School jou en jouw teamgenoten volop kennis en inspiratie. Bovendien is het een goede gelegenheid om elkaar live te ontmoeten en te netwerken.

IDEA Summer School levert je:

  • concrete en toepasbare kennis; uiteenlopende onderwerpen
  • de laatste ontwikkelingen in het evenementen vak
  • vernieuwende cases
  • versterkte en nieuwe connecties
  • stof tot nadenken

IDEA Summer School zal dit jaar gaan plaatsvinden bij Nederlands eerste circulaire evenementenlocatie, Circa Amsterdam. Verwacht een boordevol programma met verschillende sessies, workshops, masterclasses en presentaties. Volop interessante en relevante content, met name voor en door onze leden en partners. Lekker rondstruinen dus, op basis van je eigen ‘menu’ dat je samenstelt aan de hand van jouw voorkeuren en interesses.

Content
IDEA Summer School biedt dus volop content voor én door leden en partners, aangevuld met content door externe partijen. IDEA zorgt voor de beoordeling, selectie en eindredactie van het programma. We zijn dus op zoek naar leden die iets te vertellen of delen hebben. Heb jij een coole case, een inhoudelijke presentatie of andere bijdrage die van toegevoegde waarde is? Of ken je iemand vanuit je netwerk die een bijdrage zou willen leveren? Fijn als je ons uiterlijk 20 augustus a.s. kunt laten weten of je een bijdrage kunt leveren (titel, korte beschrijving inclusief mogelijke wensen setting/techniek).

Daar we als leden en partners onder elkaar zijn is het natuurlijk vooral belangrijk dat het gaat om vakinhoudelijke en relevante content, die in het algemeen belang wordt gebracht (en niet ter promotie van eigen bureau of organisatie ;-). Aansluiting bij onze speerpunten: ‘innovatie & duurzaamheid’, ’talent’ en/of ‘ondernemerschap’ is een pré, maar zeker geen must. En natuurlijk denken wij graag mee daar waar het gaat om een passend eventdesign/setting en eventueel benodigde technische ondersteuning.  

Reserveer maandag 13 november 2023 in jouw agenda en meld je aan!
Let op: Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 16 oktober 2023.