We Are Live ontvangt IDEA keurmerk

Uit handen van IDEA-directeur Maarten Schram heeft directeur Thomas Mulder namens We Are Live het IDEA-keurmerk in ontvangst mogen nemen.

We Are Live is een internationaal, creatief evenementenbureau in Amsterdam gespecialiseerd in digitale en hybride eventconcepten. Met een team van gepassioneerde professionals creëert We Are Live unieke en impactvolle eventervaringen die grenzen verleggen en doelstellingen realiseren.

We Are Live is geen onbekende. Eerder waren zij namelijk al als Premium Partner aangesloten bij IDEA.

“We zijn enorm trots op het behalen van dit keurmerk”, aldus Thomas Mulder, directeur van We Are Live. “Het is een bevestiging van onze expertise in het creëren van grensverleggende digitale en hybride eventervaringen. We zien dit keurmerk als een belangrijke stap in onze groei en ontwikkeling. We zijn veel meer dan ‘gewoon’ een livestreampartner. Dit keurmerk bevestigt waar onze klanten ons voor kennen: hoogwaardige/impactvolle producties die effectief bijdragen aan de communicatie- en marketingdoelstellingen.”

Het IDEA keurmerk krijg je niet zomaar: slechts een selecte groep bureaus voldoet aan de strenge criteria, die gericht zijn op creativiteit, innovatie, strategie, techniek, projectmanagement en klanttevredenheid.

Wij zijn blij dat wij weer een aansprekend bureau het IDEA-keurmerk hebben mogen overhandigen. We Are Live mag zich daardoor nu ‘Certified Leading Agency in Live’ noemen.

Thomas, nogmaals gefeliciteerd en welkom bij IDEA!