The Experience Conference 2020 - Perfect voorbeeld 'nieuwe live'

Een memorabele (lustrum)editie van ons signature event The Experience Conference IDEA 2020 // SATELLITE EDITION. Via ruim 25 satelliet events van IDEA-bureaus en partner hogescholen en vele losse inschrijvingen, waren honderden medewerkers, relaties, opdrachtgevers, media, vakgenoten en studenten deelgenoot van dit bijzondere event.

Natuurlijk hebben wij het live publiek gemist in onze studio in SugarCity Events. Maar de verbondenheid met de ruim 750 kijkers, waaronder velen live bij elkaar tijdens de ruim 25 satelliet events door heel Nederland van IDEA-bureaus en partner hogescholen, maakte veel goed. Was het een online editie, of eerder hybride of toch live? Het is maar hoe je het bekijkt. Het was in ieder geval livecommunicatie pur sang. Wij kijken terug op een zeer geslaagde lustrumeditie met sterk programma en een groter bereik dan ooit. Op naar volgend jaar, in wat voor vorm dan ook.

Terug kijken? Dat kan via onderstaande link:
https://lnkd.in/gnZ4caS

Foto: Bart van Rooij | BigVis

Dank aan onze partners voor het creëren en realiseren van een epic studio in SugarCity Events: Neoc & Big Vis (concept en stage design), Robert Wit (licht design) & Bazelmans AV (volledige techniek). En alle overige partners voor het realiseren van deze bijzondere lustrumeditie: We Are Live, Robert Daverschot, Sendsteps, Jan & Simone van Obsession, IDEA-stagiaire Lise, Boozed, Sprekershuys, DenkProducties, Modern Day Composers en Momice.