Sjoerd Weikamp en Maarten Schram krijgen Lintje voor Live opgespeld

Sjoerd Weikamp en Maarten Schram hebben een Lintje voor Live gekregen. Deze erkenning wordt toegekend aan mensen die zich hebben onderscheiden in de wereld van livecommunicatie.

Sjoerd Weikamp is een belangrijke stem binnen de Nederlandse evenementenwereld. Hij staat al ruim twintig jaar op de barricades voor de branche en op zijn eigen en eigenzinnige manier is hij de belichaming van oprechte liefde voor het vak. De krachtvan live en de positie in de marketing-communicatiestrategie worden door Sjoerd keer op keer onderstreept. Onder meer met gedegen markt-onderzoek en scherpe publicaties in zijn rol als hoofdredacteur van het Eventbranche-platform. Een Lintje voor Live als blijk van waardering voor de niet aflatende inspanningen van deze ambassadeur én voorvechter voor live.

Maarten Schram krijgt de onderscheiding voor de energie waarmee hij het livecommunicatie-vak al jarenlang verbindt, verbreedt en verbetert. Jan Liebregts, bestuurslid IDEA: ‘Maarten, die als directeur van IDEA de toonaangevende bureaus
vertegenwoordigt, is een echte bruggenbouwer. Ook is hij de drijvende kracht achter LiveCom Alliance, waarmee hij meer Europese samenwerking stimuleert. Dit jaar is hij voorzitter van het Eventplatform, het overlegorgaan dat vooral in de huidige coronatijd onder andere via lobby in Den Haag als baken fungeert voor de gehele branche. Bescheiden Maarten zou zijn inspanningen nooit als uitzonderlijk omschrijven, en mede daardoor verdient hij namens en eigenlijk voor de branche deze onderscheiding’.

Voor meer informatie en video’s  https://ideaonline.nl/lintje-voor-live/