Partnership IDEA en Zuyd Hogeschool

Met deze samenwerking draagt IDEA bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie eventmanagers

Wij kondigen met veel trots aan dat Zuyd Hogeschool per direct is aangesloten als nieuwe Partner Opleidingen. Afgelopen week was IDEA voorzitter Dion Janssen op bezoek in Maastricht om de samenwerking te beklinken. Emily Teunissen en Inge Rijnders ontvingen uit handen van Dion het IDEA Partnership schild.

De opleidingen waar het om gaat zijn Hotel Management School Maastricht en de Academie Facility Management in Heerlen.

IDEA gaat voor deze opleidingen verschillende gastcolleges organiseren, de studenten gaan meedoen aan de IDEA Summer School en IDEA Talent Scout events en er worden diverse workshops georganiseerd, zodat studenten op de hoogte blijven van de nieuwste trends.
Daarnaast krijgen studenten toegang tot stages en traineeships bij aangesloten bureaus, wat hen waardevolle praktijkervaring en netwerkcontacten oplevert. Door de samenwerking met Zuyd Hogeschool draagt IDEA bij aan de ontwikkeling van talenten binnen de eventbranche.

Voorzitter van IDEA, Dion Janssen, is erg blij met de samenwerking en benadrukt de meerwaarde: “We zijn verheugd om bij te dragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie eventmanagers en te investeren in het talent van morgen.”

Emily Teunissen van Hotelschool Maastricht en Inge Rijnders van Academie Facility Management zijn eensgezind over de samenwerking met IDEA: “Het partnerschap biedt onze studenten de kans om te leren van de professionals in deze industrie en bereidt hen voor op een succesvolle carrière.”

Wij zijn blij om Zuyd Hogeschool te kunnen verwelkomen als het nieuwste Partner Opleiding bij IDEA en kijken uit naar een mooie samenwerking!