NBC Congrescentrum nieuwe Premium Partner van IDEA

Wij melden met veel trots dat het vernieuwde NBC Congrescentrum zich per 1 februari jl. als nieuwe Premium Partner heeft aangesloten bij IDEA.

Wij melden met veel trots dat het (vernieuwde) NBC Congrescentrum zich per 1 februari jl. als nieuwe Premium Partner heeft aangesloten bij IDEA.

In 2022 ging een groot gedeelte van de locatie verloren door een grote brand. Maar nu, anderhalf jaar later is het NBC Congrescentrum compleet vernieuwd.
Met nieuwe ruimtes, een compleet andere inrichting, state-of-the-art techniek en het grootste projectiedecor van Nederland kunnen zij iedere bijeenkomst bijzonder maken.

De locatie beschikt over 2 event area’s en 22 subzalen. Ze hebben in de plenaire ruimtes spectaculaire podia met projectiedecors van 81 m2 oppervlakte en 45 meter breed. Daarnaast beschikken ze over een hospitality area van 3.000 mmet daglicht, een groot Lounge & Work area en een sfeervolle, groene tuin van maar liefst 2.150  m2. Zo is er altijd genoeg ruimte voor gasten om elkaar te ontmoeten, te netwerken en te ontspannen. Op de locatie in Nieuwegein faciliteert NBC zakelijke bijeenkomsten van 40 tot 3.000 gasten.

Met de heropening van de locatie, verwelkomt IDEA het NBC Congrescentrum als nieuwe Premium Partner. Hiermee geven wij onszelf en onze leden de gelegenheid om gebruik te maken van de diensten, kennis en service van het NBC Congrescentrum. Daarom zijn wij blij dat er weer een zeer aansprekend bedrijf in de branche, zich als Premium Partner heeft aangesloten bij IDEA.