LUSH Events & Communicatie is 'Leading Agency in Live'

Evenementenbureau uit 's-Gravenzande ontvangt IDEA keurmerk

Pauline Verhagen en Susan van Schie van LUSH Events & Communicatie hebben uit handen van directeur Maarten Schram het IDEA keurmerk mogen ontvangen.

Het IDEA keurmerk ontvang je niet zo maar. Er gaat namelijk een strenge auditprocedure aan vooraf. Het keurmerk is dus exclusief voor bureaus die aan voldoen aan de hoogste criteria die gesteld zijn op het gebied van onder andere creativiteit, duurzaamheid, innovatie en projectmanagement. LUSH Events & Communicatie voldoen dus aan deze strenge voorwaarden en mag zich vanaf nu ‘Leading Agency in Live’ noemen.

Evenementenbureau LUSH Events & Communicatie uit ‘s-Gravenzande bedenkt en organiseert bedrijfsevenementen waarbij detail, originaliteit, ontzorgen, beleving en resultaat de speerpunten zijn.

Pauline: “LUSH bestaat dit jaar 9 jaar. Afgelopen winter hebben Susan en ik stilgestaan bij de koers van ons bedrijf en hieruit zijn diverse veranderingen en acties naar voren gekomen om verder te professionaliseren. Zo hebben we onze personele capaciteit uitgebreid en diverse processen verbetert. Daarnaast zijn we ook bezig met een nieuwe branding voor LUSH. Daarover binnenkort meer…”

Susan: “Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de evenementensector en creativiteit uit te wisselen met vakgenoten wilden wij graag lid worden van de branche vereniging van onze sector. Dus wij zijn zeer verheugd dat we ons bij IDEA mogen aansluiten. Zo kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en is het ook een waarborg dat zij zaken doen met een betrouwbare partner.”

Team LUSH; gefeliciteerd met het behalen van het keurmerk. Wij zijn blij jullie te kunnen verwelkomen als het nieuwste lid bij IDEA!