Linde van Eijkelenburg 'event talent van het jaar'

De jury besloot unaniem dat Linde dit jaar de titel 'event talent van het jaar' verdiende: “Zij heeft een duidelijke visie en vertaalt dit direct naar concrete voorbeelden. Ze geeft ijzersterke antwoorden als zij aan de tand wordt gevoeld door de jury. Ze presenteert zichzelf goed en viel gedurende de dag echt op.

IDEA Talent Scout 2019 is gewonnen door Linde van Eijkelenburg – HvA – Hogeschool van Amsterdam. Aldus de jury, die unaniem besloot dat Linde de titel ‘event talent van het jaar’ verdiende”: “Linde heeft een duidelijke visie en vertaalt dit direct naar concrete voorbeelden. Ze geeft ijzersterke antwoorden als zij aan de tand wordt gevoeld door de jury. Ze presenteert zichzelf goed en viel gedurende de dag echt op.

De tweede prijs ging naar Charlotte Wagelaar – HvA – Hogeschool van Amsterdam en de derde prijswinnaar was voor Frank Teeuwen – HKU Kunst en Economie.

Met ruim dertig talenten vanuit onze zeven partner hogescholen was de zesde editie, in Pathé, zeer geslaagd. Dank aan partners: Oseven, happening and foodJAN VerhuurEventBranche NLMaster in Event Management, 7Beaufort en Pathé Business.

Grote dank ook aan de jury bestaande uit de IDEA-bureaus: Bureau voor ReuringFX AgencyBruggen EventmarketingStage EntertainmentXSAGAEffectgroepObsession en gast jurylid Jomark Kool van UWV (via Master in Event Management).

Winnaars gefeliciteerd en op naar 2020!