IDEA studiereis Expo Dubai #2 - 19 t/m 22 maart 2022

Wegens groot succes is er een tweede unieke studiereis voor IDEA leden en partners naar de indrukwekkende wereldtentoonstelling in Dubai gepland.

De IDEA-studiereis die in samenwerking met IDEA partner Travelmarketing.nl van 13-16 februari heeft plaatsgevonden smaakt naar meer… En er komt ook meer! Voor nu staat de IDEA-studiereis Expo Dubai #2 van 19 t/m 22 maart a.s. op de agenda. Er zijn nog enkele stoelen vrij, dus bericht ons snel bij interesse.
De Expo bood volop inspiratie, ideeën en stof tot nadenken. Daarnaast hebben we Dubai als event bestemming leren kennen. En uiteraard als gelijkgestemden volop tijd gehad om live uit te wisselen. Dank deelnemers voor jullie deelname en energie.
Dankjewel IDEA partner Van der Linde Catering + Evenementen en Gulf Circle Tours voor het ook deze tweede keer mede mogelijk maken van deze trip. De deelnemers staan al weer te popelen. Wij kijken er – met alle partners – naar uit samen weer een paar mooie en vooral inspirerende dagen door te brengen in Dubai.