IDEA Inspiratiemiddag: ADE Green - 21 okt. 2022

Bij het organiseren van onze evenementen is het misschien niet het eerste waar je aan denkt. Toch kunnen we er in ons vak niet meer omheen. Verduurzamen in de branche is een actueel en een steeds belangrijker wordend thema.

Hoe doe je dat nu eigenlijk, verduurzamen in de zakelijke evenementenbranche? En hoe neem je als bureau een duurzame(re) propositie in? Om daarachter te komen organiseert IDEA twee inspiratiesessies (op 10 en 21 oktober) met als doel hierover te leren en gezamenlijk tot een aantal speerpunten te komen. Deze willen we bundelen in de ‘IDEA duurzaamheidsprincipes’, als een goede start én aanjager voor de leden en de branche. Gaat dit onderwerp jou echt aan het hart, dan is de combinatie van beide bijeenkomsten natuurlijk het meest effectief en leuk!

Maandag 10 oktober

  • Inspiratiemiddag ‘Steppingstones to Transition’
  • Een inspirerend middag-/avondprogramma (14:00 – circa 20:00 uur) met gastsprekers (Drees Peter van den Bosch/Hutten, Dimitri Bonthuis/duurzaamheidsmanager Grand Prix Zandvoort ’22 en Willem Treep/The Food Line-up), brainstorm en diner op Fort de Batterijen in Nieuwegein
  • Deelname is gratis, het aantal plekken is beperkt

Vrijdag 21 oktober

  • Inspiratie bezoek ADE Green
  • IDEA zorgt voor een ticket (aanmelden alleen nog mogelijk op de wachtlijst)
  • Betreft een volledig dagprogramma volop innovaties en visie op duurzaamheid in de sector; echt een aanjager voor ons zakelijke domein

Wil je graag één of beide inspiratiesessie bijwonen? Stuur dan een mailtje naar het secretariaat om je plek te reserveren.