Menu

IQ Events

iQ Events is een (inter)nationaal fullservice organisatie- bureau, waarin verbazing, creativiteit en visie de boventoon voeren. Onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis gecombineerd met de huidige trends, innovaties en ideeën, hebben ons op de kaart gezet als inspirerende organisator van succesvolle evenementen in de breedste zin van het woord.

Lely Officiële Opening Lely Campus

Tijdens een feestelijke ceremonie heeft Koningin Máxima de uiterst duurzame Lely Campus in Maassluis officieel geopend op 30 januari 2014 Lely, wereldmarktleider op het gebied van robotisering van de melkveehouderij, heeft met deze Nederlandse campus de toon gezet voor duurzaam en innovatie.

Meer informatie

Lely - Officiële Opening Lely Campus

Heerema Fabrication Group Opening Innovation Center

iQ Events organiseerde in opdracht van Heerema Fabrication Group de Grand Opening van het Heerema Innovation Center. Voorafgaand aan de openingsshow, werden de gasten van Heerema geïnspireerd tijdens het symposium ‘The Future of Innovation’ met keynote speaker Yuri van Geest.

Meer informatie

Heerema Fabrication Group - Opening Innovation Center

De Baak Arctic Expedition

iQ Events organiseerde in een co-creatie met de Baak de volledige vijfdaagse expeditie naar Spitsbergen voor een speciale groep van 25 Future makers van Nexus. Het programma was gebaseerd op leiderschap, individuele ontwikkeling in combinatie met het ervaren van het unieke landschap van Spitsbergen.

Meer informatie

De Baak - Arctic Expedition
Contactpersoon
Micha van Herk
Adres
Buitenwatersloot 333
Postcode en plaats
2614 GS Delft
Telefoonnummer
015 219 54 99
E-mailadres
Micha@iqevents.nl
Website
www.iqevents.nl

iQ Events ondersteunt Corporates met het creëren van belevingen, waarbij het op een unieke wijze overbrengen van de boodschap centraal staat. Met passie, creativiteit en originele concepten draagt iQ Events bij om de aangegeven doelstellingen van de opdrachtgever te behalen. De evenementen worden uitgevoerd door ons ambitieuze team, dat met veel toewijding en kennis de evenementen uitvoert met als eindresultaat een unieke beleving.

Top