Menu

East Side | Live Communicatie en Events

East Side ontwikkelt en realiseert live communicatieprojecten die het verschil maken. Een event, een experience, een campagne, een activatie of een bijzondere combinatie hiervan.

We denken middelenvrij, strategisch en creatief.
We werken transparant, integer en ontzorgend.
We zijn gezellig, no nonsense en praktisch.

Athlon Mobiliteitscongres

Voor het jubileumjaar van Athlon ontwikkelde East Side een uitgebalanceerde eventkalender met meerdere events voor verschillende doelgroepen: relaties, stakeholders en medewerkers. Op het mobiliteitscongres voerden dynamiek en mobiliteit de boventoon.

Meer informatie

Athlon - Mobiliteitscongres

Schiphol TEDxAmsterdam Side Event

Schiphol verzorgt jaarlijks het TEDxAmsterdam Side Event voor haar eigen community. East Side voorzag deze bijeenkomst van een sterke inhoudelijke lading, verrassende elementen binnen het programma en productionele vormgeving. Net even anders, in een intieme parkachtige setting.

Meer informatie

Schiphol - TEDxAmsterdam Side Event

Kadaster Familiedag Alles op één kaar

De rijke historie van het Kadaster vormde de basis voor ons eventconcept. We ontwikkelden een spannend verhaal met het Kadaster in de hoofdrol. Het verhaal bouwde zich vooraf langzaam op. Op de dag zelf bracht het goed oplossen van speur-/doe-opdrachten de medewerkers en hun gezin bij de ontknoping.

Meer informatie

Kadaster - Familiedag Alles op één kaar
Contactpersoon
Marièlle Beek / Annemiek van de Mast
Adres
H.N. Werkmanweg 15
Postcode en plaats
2031 BA Haarlem
Telefoonnummer
023 551 22 20
E-mailadres
annemiek@eastside.nl
Website
www.eastside.nl/

Concreet in creatie, net even anders

East Side gelooft in mensen in beweging brengen, dat face to face contact altijd meer impact heeft en dat live communicatietrajecten meer zijn dan piekmomenten in de communicatie. Events vormen waardevolle instrumenten in campagnematig communiceren. En zo vliegen we onze projecten graag aan. Met oog voor de lange termijn en met strategische onderbouwing. Zodat het event ook aansluit bij het doel dat bereikt moet worden, of de doelgroep die bediend wordt.

Wij denken liever niet in middelen maar in een gerichte oplossing die elke keer weer anders is. Soms een inhoudelijk congres, soms een activatiecampagne, soms een knallend feest en soms iets totaal anders. Dat maakt ons werk nu juist zo ongelooflijk leuk.

Van concept tot realisatie neemt East Side de eindverantwoordelijkheid.

Top