Menu

Van Hoof en Van Hoof Produkties B.V.

Van Hoof en Van Hoof Produkties B.V. is een full service evenementenbureau met drie disciplines; evenementenverzorging, artiestenbemiddeling en het organiseren van nationale en internationale incentives. Wij onderscheiden ons door onze 30 jaar ervaring, creativiteit, het leveren van de beste kwaliteit en het persoonlijke contact.

Heropening VDL Nedcar

Na een verbouwing van 1,5 jaar heropende Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander VDL Nedcar en gaf hiermee het startsein voor de productie van MINI in Nederland. In een volledig omgetoverde fabriekshal kwamen medewerkers, genodigden en pers bijeen voor deze opening die wij mochten verzorgen.

 - Heropening VDL Nedcar

The Movie

Een ziekenhuis wilde haar jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij hebben de wensen vertaald in een concept voor een op maat gemaakte film. 2 auditiedagen, 200 acteurs, 15 crewleden, 2 scenarioschrijvers, 15 draaidagen en 1 bijzondere locatie resulteerden in een prachtig resultaat.

 - The Movie

Surpriseparty

Voor de 50ste verjaardag van onze opdrachtgever mochten wij een surpriseparty organiseren. De dag startte met een stijlvolle lunch in een arena van schroot, vervolgens een aperitief op de kade van het Amstel Hotel en ter afsluiting een diner met aansluitend een feestavond in het Scheepvaartmuseum.

 - Surpriseparty
Contactpersoon
Toon van Hoof
Adres
Beukenlaan 129a
Postcode en plaats
5616 VD EINDHOVEN
Telefoonnummer
040 2121157
E-mailadres
toon@vanhoofprodukties.nl
Website
www.vanhoofprodukties.nl

Van Hoof en Van Hoof Produkties B.V. koppelt ruim 30 jaar kennis en ervaring aan verbluffende evenementen, incentives en entertainment. Het creëren van de juiste sfeer op treffende momenten zit ons in het bloed.
Groots en meeslepend of klein en intiem, niets is ons te gek. Alles hangt samen met de reden waaróm en hoe u uw evenement wilt laten organiseren. Want laten we eerlijk zijn: een evenement of incentive is meestal kostbaar, dus laten we er dan wel uithalen wat erin zit! Daarom gaan wij altijd het gesprek aan; gelijke verwachtingen, open vizier, de juiste verrassingen en een solide script om uw doelstelling te garanderen.

Top