Menu

Stage Events

Stage Events is een internationaal evenementenbureau met meer dan vijftien jaar ervaring in nationale en internationale evenementen.
We geven jouw merk graag een podium! Van concept tot uitvoering, met een inhoud en op een plek die het beste past bij de vraag. Altijd verrassend en tot in detail uitgevoerd.

Hyundai Let us feed your senses!

De jaarlijkse dealerconvention van Hyundai vond dit jaar plaats in Frankfurt. Het Europese hoofdkantoor was het decor voor het zakelijke gedeelte van de dag. De goede resultaten en positieve verwachtingen voor de toekomst werden 's avonds gevierd in de CocoonClub, één van europa's meest populaire

Hyundai - Let us feed your senses!

Baker Tilly Berk/Expat Solu BtoBeauts

Voor het 3de keer op rij organiseert Baker Tilly Berk het inmiddels bij relatiesbekende btobeats event in de 2de week van September. Inmiddels vaste locatie voor het event is Huis ter Duin in Noordwijk, deze editie was strandpaviljoen Breakers één van de locaties. Het akoestisch optreden van de G

Baker Tilly Berk/Expat Solu - BtoBeauts
Contactpersoon
Petra Ouendag
Adres
De Boelelaan 30
Postcode en plaats
1083 HJ Amsterdam
Telefoonnummer
020-3052227
E-mailadres
petra.ouendag@stage-entertainment.nl
Website
www.stage-entertainment.nl

Stage Your Brand, Boost Your Image, Stage Your People

Stage Events is een dynamische onderneming binnen Stage Entertainment. Stage Entertainment is op zijn beurt een internationale groep live-entertainment ondernemingen die in 1999 door Joop van den Ende is opgericht. Wereldwijd werken er ruim 5000 medewerkers voor Stage Entertainment, dat zich toelegt op theaterproducties, de exploitatie van 22 theaters in zes landen en kaartverkoop via Eventim.

Top