Menu

Louder. brand activation

Wij zijn er omdat sterke merken goede ideeën nodig hebben. Wij creëren impact met bijzondere marketingcampagnes, opvallende merkactivaties en innovatieve events.

www.wearelouder.com


Louder. brand activation
voor werk waar je stil van wordt.

ING 2018 Breaking Habits hackathon

Een programmeersessie-marathon van 24 uur voor 550 internationale IT engineers van ING. In een race tegen de klok werkten de hackers samen aan dé app van de toekomst. Dankzij een speciaal ingerichte 'digitale speelruimte' werd een innovatieve atmosfeer gecreëerd, welke leidde tot nieuwe goals.

Meer informatie

ING - 2018 Breaking Habits hackathon

OPEL Destination Good Life

Een cross-mediale campagne rondom de introductie van de nieuwe Opel Crossland X, waarbij 8 winnaressen van de speciaal opgezette winactie een uniek weekend beleefden. Het vormde de basis voor een unieke activatiecampagne, waarmee een geheel nieuw klantsegment in beweging werd gebracht.

Meer informatie

OPEL - Destination Good Life

Stichting KiKa KiKadootje

Het KiKadootje is samen met Charity Gifts ontwikkeld om de strijd aan te gaan tegen kinderkanker. Met een speciaal ontworpen armband werd aandacht gevraagd voor de ziekte. Een deel van de opbrengst van de verkoop is aan KiKa gedoneerd. Oud-hockey international Naomi van As gaf de actie een gezicht.

Meer informatie

Stichting KiKa - KiKadootje
Contactpersoon
Iris Havekes
Adres
Hintham 152
Postcode en plaats
5246 AK 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer
073-72 00 818
E-mailadres
info@wearelouder.com
Website
www.wearelouder.com

Let's make it louder.

Louder is een creatief bureau voor de mooiste marketingcampagnes, merkactivaties en events. Met enthousiaste specialisten op ieder vakgebied, creëren we impact met bijzondere kwaliteit. Inhoudelijk gedreven en praktisch creatief.

Wij zijn er omdat sterke merken goede ideeën nodig hebben. Al meer dan 15 jaar. Louder maakt werk waar je stil van wordt.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Meer dan je denkt. Try us!

www.wearelouder.com

Top