Menu

FX

Bij FX vinden we dat je aandacht niet moet opeisen, maar moet verdienen. Daarom zijn wij specialisten in het begrijpen en visueel vertalen van de boodschap naar digitale middelen tijdens een event. Zo richten we ons op de sweet spot tussen innovatieve technieken, aantrekkelijk design, en een logisch concept om jouw communicatie en event mee naar een hoger niveau te tillen.

HEINEKEN International Commerce Week

Al 5 jaar op rij verzorgt FX het grootste interne event van HEINEKEN International: de Commerce Week. Een week vol hoogtepunten waarbij de commerciële plannen voor alle grote HEINEKEN-merken gepresenteerd worden aan de ruim 800 aanwezige medewerkers van over de hele wereld. FX helpt de sprekers van

Meer informatie

HEINEKEN International - Commerce Week

Polygon International Management Confe

Polygon en FX creërden het thema Shaping Tomorrow, met een deur als metafoor voor de ‘deur naar de toekomst’. De deur speelde een centrale rol tijdens het event en gold als herinnering aan de bezoekers voor waar het allemaal om draaide: morgen.
De mogelijkheden en uitdagingen die een veranderen

Meer informatie

Polygon - International Management Confe

Deloitte Artificial Intelligence Event

Hoe relevant AI is en gaat worden, bewijst Deloitte door er een eigen event aan te wijden. Anticiperend op de manier waarop AI een steeds grotere rol zal gaan spelen in ons leven, bouwden wij met Deloitte een experience om de werknemers bekend te maken met dit fascinerende onderwerp. En hoe maakten

Meer informatie

Deloitte - Artificial Intelligence Event
Contactpersoon
Floor Willems
Adres
Maliebaan 68
Postcode en plaats
3581 CV Utrecht
Telefoonnummer
030-8200239
E-mailadres
floor.willems@fxmedia.nl
Website
www.fxmedia.nl

Story, Design, Technology

Met ons team van concepters, storytellers, graphic designers, motion designers, developers en projectmanagers hebben we alles zelf in huis om voor alle soorten events zowel het denk- als productie-werk uit handen te nemen. Onze focus ligt op het begrijpen van je boodschap, het (her)schrijven van je verhaal en dáár de spetterende (digital) delivery van te maken die de inhoud verdient. FX is als bureau meestal vroeg bij het proces betrokken en is expert op het gebied van innovatieve technologieën en storytelling. We creëren content die de doelgroep niet snel zal vergeten!

Top