Menu

Effectgroep

Wij zijn een creatief communicatiebureau met veel Liefde voor Live. Al meer dan 20 jaar organiseren we evenementen die bijdragen aan interne en externe marketing- en communicatiedoelstellingen. Ons werkgebied is breed, van interne kick off tot externe roadshow.

We zijn strategisch, creatief en ontzorgen onze opdrachtgevers bij de productie van het event.

Netflix Internal Branding Event

Netflix klopte bij ons aan voor de organisatie van het ‘epic milestone of global proportion’ event voor Europese medewerkers. In co-creatie met Netflix ontstond het creatief concept, waarbinnen de globalisering van Netflix en de Original Series volledig in de schijnwerpers stonden.

Meer informatie

Netflix - Internal Branding Event

HP Beursconcept & Klantevent

De afgelopen jaren heeft HP veel ontwikkelingen doorgevoerd op het gebied van cyber security. Om dit kenbaar te maken wilde HP voor de Infosecurity beurs 2017 een indrukwekkende beursstand en presentatie van hun merk. Daarnaast wilden ze een exclusieve meet & greet organiseren. HP schakelde ons in.

Meer informatie

HP - Beursconcept & Klantevent

CRM Partners Het Cupido Festival

CRM Partners zorgt ervoor dat bedrijven geliefd worden bij hun klanten. Deze unieke propositie wilde zij kracht bijzetten met een live event. Maar hoe? Wij gingen aan de slag voor CRM met een creatief concept en bedachten en organiseerden het Cupido Festival.

Meer informatie

CRM Partners - Het Cupido Festival
Contactpersoon
Simon Renes
Adres
Postbus 174
Postcode en plaats
3970 AD DRIEBERGEN
Telefoonnummer
0343-745270
E-mailadres
simon@effectgroep.nl
Website
www.effectgroep.nl

Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan snel onze website en laat je inspireren!

www.effectgroep.nl

Top