Menu

Aaaaha! Bureau voor live communicatie

Wij helpen jou om jouw verhaal zo te vertellen, dat iedereen het wil doorvertellen en kan navertellen. Bovendien zijn we gespecialiseerd in werkvormen, die activeren.
Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen.
Wij brengen jouw verhaal tot leven en je doelgroep in beweging.
Dat is de kracht van live communicatie.

NOS Koffiekeuze

Onze kamermeisjes bezochten de medewerkers van de NOS met een koffie-proeverij. Zo werd iedereen betrokken bij de keuze voor de nieuwe koffiemachines.

NOS - Koffiekeuze

Amsterdam Schiphol Airport Wachtverzachter

Sinds 2000 produceren we entertainment in opdracht van Amsterdam Schiphol Airport. In piekperiodes zorgen we dat de vakantiestemming al voor de paspoortcontrole tot leven komt.

Amsterdam Schiphol Airport - Wachtverzachter

Nyenrode Business Universit FD Careerchallenge

50 finalisten maken elk jaar kans om een executive MBA te winnen op Nyenrode Business Universiteit. Wij verzorgen een aantal workshops in het finale weekend en produceren een videoreportage van het evenement.

Nyenrode Business Universit - FD Careerchallenge
Contactpersoon
Erik Peekel
Adres
Koninginnegracht 38
Postcode en plaats
2514 AD DEN HAAG
Telefoonnummer
070-3921140
E-mailadres
info@livecommunicatie.nl
Website
www.livecommunicatie.nl

Dé specialisten in storytelling en live interactie

Aaaaha! ontstond zo’n twintig jaar geleden met het doel om zakelijke evenementen verrassender en effectiever te maken. Wij hebben een unieke expertise uitgebouwd op het gebied van storytelling en interactie. Per opdracht bedenkt ons creatieve team samen met jou wat we gaan doen. Daar hebben we geen eindeloos verkenningstraject voor nodig, het intakegesprek is direct een brainstorm, daaruit volgt dan een uitvoerbaar plan met bijbehorende begroting.

Top