Menu

4SURE events&incentives B.V.

4SURE events&incentives creëert unieke en onvergetelijke ervaringen. Wij brengen de visie van de klant tot leven. Met creatieve concepten zorgen wij voor de juiste verbinding. Door de jarenlange ervaring aan klant- en bureauzijde kunnen wij dé perfecte vertaling maken van opdracht naar verrassende concepten, met als resultaat unieke belevingen die impact maken!

Carglass Samen maken we het verschil!

Tijdens dit jaarlijkse, intern groots opgezette evenement wordt het personeel geïnformeerd over de stand van zaken en de koers voor de toekomst. Verschillende awards worden uitgereikt aan de beste clusters en medewerkers, met tot slot een spetterend feest.

Carglass - Samen maken we het verschil!

Chiesi Pharmaceuticals Introductie nieuw medicijn

Alle medewerkers hebben tijdens dit evenement kennis gemaakt met het nieuwe medicijn. Een bijzondere locatie, een op maat gemaakte lasershow en interactieve sessies zorgden voor de juiste impact. Een perfecte start om de Nederlandse markt te veroveren!

Chiesi Pharmaceuticals - Introductie nieuw medicijn

Business Lease Incentive Marrakech

Ontwikkel een stoer mannenprogramma op een bijzondere locatie. Marrakech werd de bestemming. 4x4 Rijden door het Atlas gebergte en met quads de omgeving verkennen. Een exclusief opgezet tentenkamp in de woestijn, compleet met acrobaten en buikdanseressen, resulteerde in een onvergetelijke trip!

Business Lease - Incentive Marrakech
Contactpersoon
Marieke Slee-Meijers
Adres
Postbus 392
Postcode en plaats
1400 AJ BUSSUM
Telefoonnummer
0356911578
E-mailadres
marieke@4-sure.nl
Website
www.4-sure.nl

Bringing vision to life! Creating outstanding experiences! Connecting people!

4SURE events& incentives is een full service event- en incentivebureau. Wij creëren al 15 jaar op maat gemaakte, unieke en onvergetelijke ervaringen en brengen de visie van de klant tot leven. Met creatieve concepten zorgen wij voor de juiste verbinding!

Door onze flexibele en persoonlijke aanpak kunnen wij snel schakelen zonder elk detail uit het oog te verliezen.

Top