FestivalChairs nieuwe Business Partner van IDEA

Wij zijn blij om te kunnen aankondigen dat FestivalChairs zich als nieuwe Business Partner heeft aangesloten bij IDEA.

De FestivalChair is dé oplossing voor corporate events. Dit kartonnen krukje creëert een unieke sfeer op een event, is oersterk en bovendien volledig bedrukbaar. Een FestivalChair is bijzonder stevig en kan dan ook op verschillende manieren gebruikt worden: om op te zitten, om op te staan, als tafeltje… Ook duurzaamheid is een troef. Het karton is FSC-gecertificeerd en kan volledig gerecycleerd worden.

De FestivalChair is internationaal gepatenteerd en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de gerenommeerde Red Dot Design Award. FestivalChairs opereert wereldwijd en werkt intensief samen met internationale bureaus zoals George P Johnson en MCI. Klanten die FestivalChairs hebben ingezet op hun event zijn onder meer: Nike, Adidas, ING, Google, Desperados, IBM, Philips en CocaCola.

De IDEA leden werken graag samen met de Business Partners. Hiermee geven wij de leden de gelegenheid om gebruik te maken van de diensten van het bedrijf uit Haarlem. Daarom zijn wij blij dat er weer een uniek en duurzaam bedrijf zich als Business Partner heeft aangesloten bij IDEA.