Eervolle nominatie Maarten Schram, verenigingsdirecteur IDEA

Het publiek heeft IDEA verenigingsdirecteur Maarten Schram genomineerd als een van ‘The Most Influential People In Тhe Event Industry’.

Maarten Schram, managing director van IDEA is genomineerd voor de prestigieuze Eventex All-stars Index: The Most Influential People In Тhe Event Industry. Op deze lijst vind je personen die de event industrie positief hebben beïnvloed door een stempel te drukken op de branche door hun visie, creativiteit en innovatie. “IDEA is trots en feliciteert Maarten van harte met deze nominatie. Het toont eens temeer aan dat IDEA goed aan de weg timmert. En het is een mooie erkenning voor Maarten die zich al jaren onverschrokken inzet voor onze branche in het algemeen en de belangen van onze leden in het bijzonder. En dat wordt dus opgemerkt, ook buiten de landsgrenzen“ aldus Eva Annokkee, voorzitter van IDEA. “Of het nu gaat om het creëren van (internationale) netwerken voor bureaus, het vechten voor duurzame pitchtrajecten of lobby voeren bij de politiek, Maarten kiest voor een creatieve insteek en charmante benadering. Hij zou als echte gamechanger wat ons betreft dus ook niet op deze lijst mogen ontbreken.” 

Je kunt Maarten Schram steunen met je stem op: https://eventex.co/all-stars/people/. De stemming sluit op 12 september a.s. waarna de shortlist direct bekend gemaakt wordt.