De Gouden Giraffe Event Awards 2024

Schrijf je nu in met Early Bird voordeel!

De Gouden Giraffe Event Awards worden op 6 mei 2024 uitgereikt. Dit is de uitgelezen mogelijkheid om jouw event, live communicatie en/of experience marketing project in de schijnwerpers te zetten.

De Gouden Giraffe Event Awards draait om impact: wat heeft het event, het live project en traject gedaan voor jouw merk, bedrijf of organisatie? Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een belangrijke rol in de beoordelingen, maar onderaan de streep telt één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf (of organisatie)?

Je kunt meedingen in 6 categorieën: Beurzen en Beursdeelnames, Brand Events, Congressen & Kennisevents, Interne Events & Teambuilding, Relatie Events & Community Events en PR & Mediawaarde.

Wat misschien nog belangrijker is dan het winnen van de felbegeerde award is dat je met jouw inzending laat zien hoe jouw merk, bedrijf of organisatie mensen weet te raken, te verbinden, te betrekken of van een live impuls te voorzien.

Bij inschrijving van jouw eventproject/case ding je ook automatisch mee in de volgende categorieën:

– Gouden Giraffe Next Generation Award
– Gouden Giraffe Publieksprijs meest creatieve eventconcept
– Groene Giraffe meest duurzame concept
– Gouden Giraffe meest innovatieve oplossing

De voorinschrijving voor de Gouden Giraffe Event Awards is nu geopend. Schrijf je vóór 15 maart in en profiteer van de Early Bird tarieven.