'Back to Live' - eerste pilot event van FieldLab Evenementen

Maandag 15 februari 2021 was het zover, het eerste pilot event van Fieldlab Evenementen. Een congres georganiseerd door het EventPlatform, 'Back to Live' in het Beatrix Theater Utrecht.

Onze voorzitter Pieter Bas Boertje tekende namens het organiserend comité vanuit Eventplatform voor het programma en de coördinatie op het podium door Josine Lixon-Verbeek. IDEA-lid en voormalig voorzitter Christine van Dalen van het Bureau voor Reuring schoof aan bij een ondernemerslunch met Staatssecretaris Mona Keijzer en Maarten Schram, IDEA directeur, maar ook onderdeel van Fieldlab Evenementen, sloot deze bijzondere dag af met een online gesprek met de Koning over de bevindingen van dit eerste event en perspectief voor onze sector. Al met al een unieke dag in de geschiedenis van onze branche.
Namens IDEA bestuurslid voor Communicatie Mechtild Stultiens van Straaten was Huibert Wiltschut, creatief directeur Artishock events & marketing er die dag bij en maakte een aantal vlogs voor ons. Je kunt ze middels de linkjes hieronder bekijken.
  • IDEA Voorzitter Pieter Bas Boertje van D&B Eventmarketing over ‘dat spannende gevoel’ en ‘het applaus’.
  • IDEA bureau Marieke Slee van 4SURE events&incentives over ‘het feestje’ en dat ‘lang naar uitgekeken startpunt’.
  • IDEA bestuurslid Jan Liebregts van IDEA bureau Obsession over ‘dat bijzondere en historische moment’.
  • IDEA bestuurslid Dion Jansen van IDEA bureau The Hospitality Group over ‘de super interessante sprekers’ maar vooral de ‘energie boost’.