Artiestenbureau Blue Luna nieuwe Business Partner van IDEA

Welkom bij IDEA!

Wij melden met veel trots dat artiestenbureau Blue Luna zich als nieuwe Business Partner heeft aangesloten bij IDEA.

Blue Luna uit Zwolle is een creatief artiestenbureau voor corporate events. Zij matchen al 15 jaar artiesten en acts met bedrijven en evenementen. Zij maken de artistieke vertaalslag van het verhaal dat een bedrijf wil vertellen en zorgen ervoor dat een evenement onvergetelijk wordt. Kortom, voor IDEA, én haar leden, een zeer waardevolle partner om mee te kunnen schakelen in de toekomst.

Wouter van Beek, sinds 2018 eigenaar van Blue Luna, is erg blij om bij IDEA aan te sluiten: “IDEA is het kennisplatform dat ons up-to-date houdt over ontwikkelingen binnen de eventbranche. Ze staat voor kwaliteit en dit werkt door in de bijeenkomsten die georganiseerd worden en de contacten die we opdoen. Dit spreekt ons sterk aan. We werken graag samen met IDEA en het netwerk van agencies om kennis op te doen en events nog mooier te maken.”

“Blue Luna maakt (opening)shows en programmeert acts en artiesten op corporate events. Wij gidsen eventmanagers door de wirwar van usual suspects en gaan samen op zoek naar het geheime ingrediënt dat een event onvergetelijk maakt.”

Wij heten Wouter, en het hele team van Blue Luna, van harte welkom bij IDEA. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!