The Experience Conference, hét jaarlijkse inspiratie event van IDEA

Exclusief voor professionals in het marcom-, event- en merkenveld. Ervaar de marketingkracht van live!

Wie de gebaande paden verlaat, treft vaak veel moois aan. Onverwachte ontmoetingen, verrassende plekken en niet geplande gebeurtenissen liggen opeens voor je voeten. Die andere wending geeft het leven vaak net dat beetje meer kleur. En dromen we er niet allemaal van om af en toe gewoon even avonturier te zijn? Dat diegenen die anders durven te denken het verschil maken weten we natuurlijk allang. Organisaties en merken maken hier vaak dankbaar gebruik van. Zij weten precies hoe te appelleren aan de ‘wanderlust’ van hun publiek. Voor wie steeds vaker geldt dat zij juist in de plekken waar niet iedereen komt vaak inspiratie vinden. Mainstream is ook maar zo gewoon en het zijn juist de uitzonderlijke belevenissen die bijblijven.

Bij IDEA is dat precies waar we voor staan: unieke ervaringen creëren, buiten de lijntjes kleuren en de ‘experiences’ die dan ontstaan vooral samen beleven. Tijdens het jaarlijkse inspiratie event The Experience Conference brengen we verhalen en inspiratie die de marketingkracht van live onderstrepen. Voor iedereen die in het marketing- communicatie-, event- en merken umfeld werkzaam is.

Dé perfecte plek om je zomer(vakantie) in te luiden. Een frisse middag gevuld met bijzondere sprekers en verrassende activiteiten, die je beleeft in gezelschap van ‘kindred spirits’ (die onze mainstream collega’s ‘peers’ zouden noemen). Benieuwd? Check hier de foto’s en onderstaande aftermovie van de vorige editie.

Meld je aan en blijf op de hoogte. Graag tot ziens bij de volgende editie!