25 september 2021 | IDEA Talent Café #7 - aan tafel over 'veerkracht' - what else?

Vrijdagochtend 25 september a.s. van 10.30-12.00 uur; Het moment voor eventprofessionals van IDEA-bureaus om bijgepraat te worden op een vakgerelateerd gebied. Informeel, inspirerend en relaxt. Met een kop koffie erbij!

IDEA Talent Café

Elke laatste vrijdag van de maand (behalve april, juli t/m augustus en december) kunnen eventprofessionals van IDEA-bureaus zich inschrijven voor dit online event met een educatief karakter.

Elk programma bestaat uit:

  • Interactie d.m.v. discussie (eventueel in break-outs).
  • Inspiratie  (tips voor boeken, sites, video, etc.).
  • Praktijktips voor de maandag erna.

Wij kijken uit naar een reeks waardevolle sessies waarin niet alleen persoonlijke ontwikkeling en groei van de bureaumedewerkers centraal staat, maar ook beroepsmatige vaardigheden aan de orde zullen komen.

Reacties van eerdere deelnemers  op IDEA Talent Café:

“Wat mij voornamelijk aanspreekt is leren met en van elkaar, interactie in de sessie en concrete dingen waar je meteen mee aan de slag kan”

“Heel leuk om creatief na te denken en met onbekenden uit dezelfde branche contact te maken.”

“Interessant om nieuwe kennis op te doen over je dagelijkse bezigheden. Ik merk dat ik hierdoor weer met een frisse blik kijk naar wat ik doe.” 

“Leerzaam en leuk om met collega’s in contact te komen, nieuwe mensen te leren kennen en eens op een andere manier na te denken over je dagelijkse werkzaamheden.”