Marktplaats Media Marktplaats Media Event

Het belangrijkste contactmoment van Marktplaats Media met haar relaties/adverteerders is het jaarlijkse Markplaats Media Event. Een dag met meerdere gezichten: informatief, interactief en feestelijk. MOVE verzorgt het communicatieplatform waar (video)blogs, tweets, films, foto’s, storify en mindma

Meer informatie

Marktplaats Media - Marktplaats Media Event

MWG AMMA Awards

Sinds 2001 reikt de MWG jaarlijks de AMMA Awards uit om de professionaliteit van het mediavak zichtbaar te maken en het vak als geheel naar een hoger plan te tillen. Inmiddels zijn de Masters of Media Awards uitgegroeid tot prestigieuze en felbegeerde prijzen in het communicatievak. MOVE is voor de

Meer informatie

MWG - AMMA Awards

Nintendo Benelux Live brand activations

Voor Nintendo is de stelregel: Playing is Believing. In die filosofie past de gedachte om zoveel mogelijk mensen het plezier van gamen met Nintendo te laten ervaren.
MOVE is ruim 15 jaar brand activation partner van Nintendo. Van beursstand tot merkactivatietour, van persevenement tot winkeldemo

Meer informatie

Nintendo Benelux - Live brand activations
Contactpersoon
Vera Kurpershoek & Victor Neyndorff
Adres
John M. Keynesplein 12-46
Postcode en plaats
1066 EP Amsterdam
Telefoonnummer
020 722 02 04
E-mailadres
info@howtomove.nl
Website
www.howtomove.nl

Alleen betrokkenheid leidt tot beweging

Company
Wat maakt live communicatie echt de moeite waard? Is de investering rendabel? Alleen gedragsverandering zorgt voor waardecreatie. Verandering van kennis of houding alleen is niet genoeg. Wat moeten mensen na een event, congres of activatie anders doen? Daar draait het om. En dàt beïnvloeden is onze passie.

Om mensen in beweging te brengen kijken we waar ze blij van worden. Maar ook wat ze tegenhoudt. Met Experience Marketing vergroten wij de betrokkenheid bij een product, dienst of bedrijf. Met een belevenis die aanspreekt op persoonlijk niveau zorgen we tijdens uw evenement voor een verandering in gevoel, denken of gedrag. En met die unieke aanpak in het combineren van top creativiteit en doelgericht naar meetbare resultaten toewerken bewijst MOVE de toegevoegde waarde van live communicatie.

Visie
Wij geloven dat eigen ervaring overtuigt. Het resultaat? Betrokkenheid. En alleen betrokkenheid leidt tot beweging. In handelen, in conversatie, in mindset.

MOVE is een brand experience bureau dat met een flinke dosis nuchterheid én mensenkennis al meer dan twintig jaar impactvolle events en activiteiten ontwikkelt.

Top