Menu

Arling Events & Communicatie

Arling is een bureau met twee specialismen onder één dak. We zijn een evenementenbureau en een allround communicatiebureau. En soms zijn we actief op het snijvlak van communicatie en events. Communicatie en events hebben immers meer overeenkomsten
dan verschillen...

Infostrada Sports Group Hosting & Organisatie

In het voorjaar werd Arling gevraagd of we namens Infostrada Sports Group en Stichting Westland Marketing de begeleiding van de opnames achter de schermen en de uitvoering van de hospitalitypakketten tijdens Tour du Jour wilden verzorgen. Arling ging met alle plezier voor beide partijen aan de slag.

Meer informatie

Infostrada Sports Group - Hosting & Organisatie

Westland Marketing Uitreiking Inspiration Award

Vraag van Westland Marketing: doe een voorstel voor de communicatiestrategie rond de Inspiration Award? Die prijs is in het leven geroepen voor Westlandse inwoners en bedrijven die de regio het afgelopen jaar het best op de kaart hebben gezet. Arling ontwikkelde een verrassende teasercampagne.

Meer informatie

Westland Marketing - Uitreiking Inspiration Award
Contactpersoon
Patricia Verbakel
Adres
Smederijstraat 16
Postcode en plaats
2671 BV NAALDWIJK
Telefoonnummer
0174 445474
E-mailadres
patricia@arling.nl
Website
www.arling.nl

Een compact team, een groot netwerk

Communicatie én events. Ervaring én enthousiasme. Betrokkenheid én zakelijkheid. Creatie én uitvoering. Online én offline. Arling in een paar woorden. We zijn twee bureaus in één: aan de ene kant het accent op events aan de andere kant op communicatie! Die combinatie werkt in de praktijk heel goed. Veel communicatieprojecten raken tegenwoordig aan een event. Net zo goed als een evenement ook een communicatiemedium is. In beide gevallen kijken we anders tegen opdrachten aan. Die blanco benadering zet de opdrachtgever op het spoor van onverwachte communicatieboodschappen of verrassende media. Die verrassingsfactor is typisch Arling.
Voor advies en strategie heeft u altijd met uw eigen contactpersoon te maken. In de uitvoering doet Arling weer een beroep op het netwerk van externe specialisten.

Bent u benieuwd naar de verrassingen die Arling u te bieden heeft? Bezoek onze website en neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. www.arling.nl

Top