IDEA Summer School - 29 augustus 2022

Na twee jaar corona is ons vak nog complexer geworden: veeleisender klanten, digitale innovaties, duurzaamheidseisen, hybride werken, vinden en behouden van talent, andere vormen van samenwerkingen, et cetera. Dat vraagt om lifelong learning om die top eventprofessional te blijven. Momenteel creëren, organiseren en excelleren we in de hoogste versnelling. Maar hopelijk biedt de zomer een moment van ontspanning, reflectie en inspiratie. Vandaar een nieuw initiatief van IDEA dat goed aansluit bij één van onze speerpunten ‘talent’: de 'IDEA Summer School' is geboren! Dé plek om jezelf bij te spijkeren op allerlei gebied.

Aan de vooravond van het drukke najaar biedt de IDEA Summer School op maandagmiddag 29 augustus jou en jouw teamgenoten volop kennis en inspiratie. Bovendien is het een goede gelegenheid om elkaar live te ontmoeten en te netwerken.

IDEA Summer School levert je:

  • concrete en toepasbare kennis; uiteenlopende onderwerpen
  • de laatste ontwikkelingen in het evenementen vak
  • vernieuwende cases
  • versterkte en nieuwe connecties
  • stof tot nadenken

Gooiland Hilversum is onze gewaardeerde gastheer en is het decor voor IDEA Summer School 2022, met de bruisende setting die je van een dergelijk concept mag verwachten. Verwacht een boordevol programma met verschillende sessies, workshops, masterclasses en presentaties. Volop interessante en relevante content, met name voor en door onze leden en partners. Lekker rondstruinen dus, op basis van je eigen ‘menu’ dat je samenstelt aan de hand van jouw voorkeuren en interesses.

Content

IDEA Summer School biedt dus volop content voor én door leden en partners, aangevuld met content door externe partijen. IDEA zorgt voor de beoordeling, selectie en eindredactie van het programma. We zijn dus op zoek naar leden die iets te vertellen of delen hebben. Heb jij een coole case, een inhoudelijke presentatie of andere bijdrage die van toegevoegde waarde is? Of ken je iemand vanuit je netwerk die een bijdrage zou willen leveren? Fijn als je ons uiterlijk 20 juni a.s. kunt laten weten of je een bijdrage kunt leveren (titel, korte beschrijving inclusief mogelijke wensen setting/techniek).

Daar we als leden en partners onder elkaar zijn is het natuurlijk vooral belangrijk dat het gaat om vakinhoudelijke en relevante content, die in het algemeen belang wordt gebracht (en niet ter promotie van eigen bureau of organisatie ;-). Aansluiting bij onze speerpunten: ‘innovatie & duurzaamheid’, ’talent’ en/of ‘ondernemerschap’ is een pré, maar zeker geen must. En natuurlijk denken wij graag mee daar waar het gaat om een passend eventdesign/setting en eventueel benodigde technische ondersteuning.  

De IDEA Summer School is een nieuw initiatief, dat al heel lang in de pen zit en wat ons betreft een begin is van een nieuwe traditie! Reserveer maandagmiddag 29 augustus in jouw agenda en die van jouw teamgenoten en meld je snel aan!