Save the date: IDEA Leaders Teamup | 24 maart 2020

Namens het voltallige IDEA bestuur nodigt voorzitter Pieter Bas Boertje alle IDEA leden graag uit voor de eerste IDEA bijeenkomst van 2020; de IDEA Leaders Teamup, bedoeld voor eigenaren, mede-eigenaren en directeuren van IDEA bureaus.

Zoals Pieter Bas tijdens zijn installatietoespraak al zei, wil IDEA meer aandacht aan ondernemerschap geven. Hoe kunnen we als IDEA, in deze gouden tijd voor live-communicatie, de taart groter maken voor alle leden. Om dat te realiseren hebben we jullie als ambassadeurs-van-live hard nodig. Maar we willen het ook over andere ondernemersuitdagingen hebben: onderwerpen als opvolging, nieuwe generatie, hoe maken we ons vak schoner, internationaal ondernemen, inzet van technologie, etcetera. Allemaal zaken waarin we veel van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken.

Vandaar een middag voor en door ondernemers op dinsdagmiddag 24 maart, van 14.00 tot 19.00 uur. Lokatie is De Groene Afslag in Laren. Naast een korte presentatie van onze vernieuwde koers en inspirerende verhalen van ondernemers, gaan jullie met elkaar in gesprek tijdens een IDEA-Café over een drietal onderwerpen die speerpunt in onze strategie worden.

Als geen ander weten jullie dat alles bij live begint, vandaar het verzoek de middag van 24 maart a.s. in jullie agenda te zetten. Overig informatie volgt z.s.m. Wij hopen op een hoge opkomst!

Inge, Jan, Jan-Douwe, Marc, Maarten en Pieter Bas