Met forse korting naar Koffiedik Kijken op 9 januari 2020 in KIT Amsterdam

Koffiedik Kijken, dé nieuwjaarsbijeenkomst van de media, reclame, marketing- en communicatie branche vindt plaats op 9 januari in het KIT te Amsterdam en heeft als thema dit jaar 'Together we get there'

Het belooft ook dit jaar een spraakmakende middag te worden. De sprekers geven niet alleen hun toekomstvoorspellingen voor 2020, ook wordt het felbegeerde ‘Gouden Koffiekopje’ uitgereikt aan de beste voorspeller van het afgelopen jaar. Verder reikt Adformatie de onderscheiding ‘Adformatie Person of the Year’ uit, die vorig jaar naar Victor Knaap (MediaMonks) ging.

De sprekers die dit jaar hun visie geven en voorspellingen zullen doen zijn: oud-coureur Jan Lammers, digital community-expert Maartje Blijleven, Rabobank-CMO Dorkas Koenen en Atva van Zanten, CEO van Mindshare. Barbara Barend presenteert Koffiedik Kijken, dat dit jaar wordt georganiseerd door IAA, Adformatie, MWG, VEA en bvA!

Wij zijn spontaan aangehaakt en IDEA-leden kunnen daarom met forse korting tickets bestellen. We hebben 10 tickets voor 75,- beschikbaar, daarna voor 125,- (normaal tarief 190,-). Dus kom ook op donderdag 9 januari aanstaande en wij proosten graag met je op een spectaculair jaar!

Bezoek hier de website Koffiedik Kijken 2020 Together we get there