Save the date: IDEA Leaders Teamup op 30 maart 2021

Namens het voltallige IDEA bestuur nodigt voorzitter Pieter Bas Boertje alle IDEA leden graag uit voor de de IDEA Leaders Teamup, bedoeld voor eigenaren, mede-eigenaren en directeuren van IDEA bureaus.

Als vernieuwd IDEA bestuur zijn we klaar voor 2021! De functies zijn goed verdeeld, iedereen weet wat haar en hem te doen staat én er is veel ambitie.

Op dinsdagmiddag 30 maart hebben we onze Leaders’ Teamup. Het jaarlijkse IDEA event voor ondernemers om stil te staan bij alle ondernemers vragen waar we tegenaan lopen. Dit jaar meer dan ooit belangrijk om bij te zijn. Afhankelijk van de maatregelen bekijken we hoe we dit live kunnen doen. Omdat elkaar ontmoeten zo belangrijk is in deze tijd van alle grote vragen die we met elkaar hebben. Het zal dan ook hoogstwaarschijnlijk een buiten event worden met wandelingen met onverwachte ontmoetingen, gesprekken bij kampvuren en dergelijke. Zet die dag dus alvast in jullie agenda!

Als geen ander weten jullie dat alles bij live begint, vandaar het verzoek de middag van 30 maart a.s. in jullie agenda te zetten. Overig informatie volgt z.s.m. Wij hopen op een hoge opkomst!

Mechtild, Jan, Dion, Marc, Martijn, Maarten en Pieter Bas