TEC 2020 - Satellite Edition Save the date!

Tijdens The Experience Conference 2020 op 10 september a.s. nemen we een deep dive in de wereld van veerkracht en creativiteit. Dat doen we tijdens een hybride event waar bijzondere sprekers hun kennis en levenslust delen. Waar Nederlandse live-iconen over hun best kept secrets vertellen.

De opzet van The Experience Conference is dit jaar anders dan anders. Het kloppend hart van The Satellite Edition is een speciale event locatie. Alles wat daar gezegd en gedaan wordt zenden we door naar ruim vijftig IDEA-bureaus, waar onze leden en hun relaties het event samen live ervaren. Zo ontstaat een serie van satelliet-evenementen, elk met persoonlijke verhalen en persoonlijke ontmoetingen. Samen nieuwe stijl. En juist dat maakt The Experience Conference 2020 een perfect moment om het nieuwe event seizoen op een energieke manier af te trappen.

Ook behoefte aan inspiratie en frisse inzichten op het gebied van live communicatie? Noteer dan de middag van 10 september alvast in je agenda. Klik hier voor informatie over programma én start registratie.