Menu

Nieuws

Voorzitter Christine van Dalen toegetreden tot 27Names

17-06-2013

Voorzitter van IDEA, Christine van Dalen, is met haar Bureau voor Reuring op 13 juni 2013 in Kopenhagen officieel toegetreden tot de internationale netwerkorganisatie 27Names. Een nieuw wapenfeit voor het live communicatiebureau uit Bussum dat in 2007 werd opgericht door Christine van Dalen. “Een hele eer om als bureau uit Nederland hiervoor gevraagd te worden!”, aldus een trotse Van Dalen.

Persbericht: 

Internationale stap voor het Bureau voor Reuring

Het Bureau voor Reuring is op 13 juni 2013 in Kopenhagen officieel toegetreden tot de internationale netwerkorganisatie 27Names. Een nieuw wapenfeit voor het live communicatiebureau uit Bussum dat in 2007 werd opgericht door Christine van Dalen. “Een hele eer om als bureau uit Nederland hiervoor gevraagd te worden!”, aldus een trotse Van Dalen. 

Of het Bureau voor Reuring zich aan wilde sluiten bij deze netwerkclub, daarover hoefde Van Dalen niet lang na te denken. “De match met 27Names is goed. Reuring werkt voor mooie, internationale klanten, maar ook de lokale cases zijn aansprekend voor bureaus uit andere landen. 27Names verbreedt onze horizon. Dat we nu zijn aangesloten bij de beste Europese live communicatiebureaus is een hele mooie stap.”

Reuring maken kan via vele kanalen. Het Bureau voor Reuring benut ze graag allemaal en liefst ook tegelijk, middels events, stunts en campagnes. Voor bedrijven die ‘iets willen doen’ en niet alleen willen zenden. Als vliegwiel van een campagne zet Reuring vaak events in. De kracht van live communicatie wordt altijd ten volle benut. Of dit nu de Vierdaagse in Nijmegen is voor het Kadaster, een internationale conferentie voor Google of een glasvezelcampagne voor Caiway.

27Names is een netwerk van Europa’s beste onafhankelijke live communicatiebureaus. In 2008 werd dit netwerk opgericht met als doel om als bureaus uit de 27 EU lidstaten creativiteit en kennis met elkaar te delen. Een aantal keer per jaar komen de leden op een inspirerende Europese locatie bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en samen te werken op grensoverschrijdende projecten. Op dit moment zijn er 17 toonaangevende bureaus uit 17 landen aangesloten.

Sinds 2012 is Christine van Dalen voorzitter van IDEA, de vereniging van onafhankelijke eventbureaus in Nederland.

www.27names.com

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top