Menu

Nieuws

The Experience Conference; hét event over de marketingkracht van live

15-02-2017

IDEA organiseert in samenwerking met mediapartner MarketingTribune en verschillende andere supporting partners, op 3 april 2017 de tweede editie van The Experience Conference. Het evenement zal plaatsvinden in The Warehouse van Wicked Grounds in Amsterdam en is geheel gewijd aan de marketingkracht van live communicatie en activatie. Bestel nu je tickets via onderstaande link.

Hoe zorg je voor een brand experience that sticks? Hoe groeit merkbekendheid uit tot merkvoorkeur? Door live interactie met de doelgroep, in het écht. Of dit nu via een merkactivatie op straat is of een sterk inhoudelijk event. Live communicatie inzetten binnen je marcom-strategie zorgt voor impact.

Ervaar het zelf tijdens de tweede editie van The Experience Conference. Ontdek waarom activaties en events content creators zijn, hoe via PR en social een groter publiek wordt bereikt en welk effect live communicatie heeft. Verwacht best practices van sterke namen zoals Heineken, Samsung (FR), BrandDeli en The Next Web en inspirerende keynote speakers zoals Arent Jan Hesselink (Edelman Trust Barometer) en Willem van der Schoot (Havas Lemz). Moderator Rens de Jong staat met BuzzMaster garant voor een interactieve middag. The Experience Conference is dé plek om like-minded peers te ontmoeten. 

Supporting partners: 

Download hier het mediabericht.

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top