Menu

Nieuws

Sprekers RAW IDEA 4 juni bekend

16-05-2013

Op dinsdag 4 juni 2013 gaan we op zoek naar de oorsprong van creatieve ideeën en concepten. Vijf eigenzinnige gasten uit verschillende industrieën delen hun persoonlijke verhaal over het 'ruwe proces' van creatie en innovatie. De eerste vier zijn bekend: Alex Bennet (We are Pi), Altin Kaftira (Het Nationale Ballet), Wiepke Westbroek (Expanding Theatre) en Andrew Moskos (Boom Chicago). Door middel van meeslepende verhalen, oogstrelende beelden, films en anekdotes zullen wij ervoor zorgen dat je hersenen een frisse reboot krijgen.

Alex Bennet - We are Pi
Alex was jarenlang Global Accountmanager bij het befaamde reclamebureau Wieden + Kennedy tot hij in 2011 met een aantal partners ‘We are Pi’ oprichtte.  Alex neemt ons mee in de opzienbarende ‘human arabesque’ campagne van de TEDx Summit in Doha, Qatar. Van concept tot uitvoering.
 
Altin Kaftira - Het Nationale Ballet
Altin deelt zijn ervaring als danser, choreograaf en filmmaker bij Het Nationale Ballet. Vele jaren was hij een publieksfavoriet maar tegenwoordig maakt hij bijzondere documentaires over dans. Altin neemt ons mee in de wereld van het Nationale Ballet.
 
Wiepke Westbroek - Expanding Theatre
Wiepke is theatermaker en staat aan het roer van ‘Expanding Theatre’ – Wiepke ontwikkelt bijzondere programma’s die de grenzen verkennen van het theater en haalt politiek, maatschappelijk debat, beeldende kunst, film en nieuwe media de schouwburg binnen. Wiepke deelt haar mislukkingen en successen.
 
Andrew Moskos - Boom Chicago
Andrew is oprichter en eigenaar van Boom Chicago. Een begrip in improvisatie comedy in Amsterdam. Bekende comedians als Seth Meyers, Jason Sudeikis en Greg Shapiro begonnen hier hun carrière. Andrew vertelt over de creatieve ontwikkeling van een comedy show. 

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top