Menu

Nieuws

Performance Improvement sluit zich aan bij MCI Group

16-06-2014

IDEA-bureau Performance Improvement combineert het 15-jarig jubileum met aansluiting bij het andere IDEA-bureau MCI Group Amsterdam. "Mijn ambitie om steeds opnieuw toegevoegde waarde te blijven bieden aan klanten en ook aan personeel is groot. Aansluiting zoeken bij een gerenommeerde Internationale partij is een logische volgende stap. Want alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder." Aldus eigenaar Performance Improvement, Ingrid Valks.

Persbericht: 

Performance Improvement en MCI bundelen hun krachten! In een tijd waarin meer wordt gevraagd van bureaus en live-communicatie strategischer wordt toegepast, moeten bureaus anticiperen op deze marktontwikkelingen. MCI en Performance Improvement breiden met het samengaan beider expertise uit en vullen elkaars kwaliteiten aan waarmee klanten beter en breder kunnen worden bediend.

“Voor de klanten betekent het samengaan van beide organisaties de mogelijkheid te kiezen voor één strategische partner” aldus Ingrid Valks, directeur en eigenaar Performance Improvement. “Eén partner voor alle inspirerende en mobiliserende interacties voor in- en externe doelgroepen. In Nederland, maar ook op Benelux, Europees of wereldwijd niveau.” “De expertise en ervaring van incentive programma’s en reizen zijn nu ook beschikbaar voor de huidige klanten van MCI Amsterdam” aldus Peter Willem Burgmans, Managing Director MCI Amsterdam. “De klanten van Performance Improvement hebben nu toegang tot het internationale MCI netwerk en de strategische MCI diensten die organisaties naar een hoger niveau brengen.”

De bedrijfsculturen, de visie op inzet van live communicatie en de toekomstplannen van beide organisaties sluiten perfect op elkaar aan. Door het combineren van de kernkwaliteiten ontstaan vele mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande opdrachtgevers maximaal bij te staan in uiteenlopende projecten.

Over MCI
MCI is de grootste wereldwijde speler (56 kantoren in 29 landen, omzet 300mln) op het gebied van live communicatie, congres- en event management. MCI biedt strategisch, creatief en uitvoerende oplossingen voor communicatie vraagstukken en performance Improvement programma’s. www.mci-group.nl

Over Performance Improvement
Performance Improvement is al 15 jaar dé partner in activatie en verbinden van mensen, merk en organisaties. Dit doen zij door de inzet van impactvolle B2B events, personeelsevenementen, incentivecampagnes en incentivereizen. Wereldwijd maar zeker ook lokaal. 
www.performance-improvement.nl

 

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top