Menu

Nieuws

Live.Meeting Amsterdam - het antwoord op gecanceld Future of Events

29-07-2016

Op woensdag 27 juli jl. bereikte ons het nieuws dat Future of Events (FOE2016), gepland van 22 tot 24 augustus in Amsterdam, is gecanceld. Een event dat beoogde baanbrekend te zijn voor ons vak. We weten hoe groot de uitdaging is, om een initiatief als dit tot stand brengen. Het werkelijke verhaal zal zich uiteindelijk ontvouwen, maar dit is niet het moment voor beschuldigingen. Dit is het moment om te laten zien wat de kracht is van live communicatie. IDEA, LIVE Com Magazine en LiveCom Alliance, die als doel hebben gezamenlijk bij te dragen aan de ontwikkeling van de Europese event industrie, voelen de verantwoordelijkheid om het initiatief te nemen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een live event voor diegene die gepland hebben naar FOE2016 te komen. Het event is gratis toegankelijk voor deelnemers met tickets en anderen die zich verbonden hadden met FOE.

We ontwikkelen een inspirerend programma met bijzondere sprekers en industry leaders. Uitgenodigd zijn: Kevin Jackson (Director of Ideas and Innovation The Experience is the Marketing – UK), Jason Allan Scott, Founder of Noninvasives and Podcast Host of The Guestlist Podcast (UK), Patrick Roubroeks, Creative Director/Founder of Xsaga (NL), Simon Burton, owner of Exposure Communications (UK), Jens Mayer, Managing Director of Jack Morton (Germany), Victor Neyndorff, Content & Experience Creator at MOVE (NL), Christy Lamagna, strategic meetings&events, president (USA), Colja M. Dams, President & CEO of VOK DAMS Group (Germany).

Live.Meeting Amsterdam zal plaatsvinden op maandag 22 augustus. Wij kijken uit naar je komst. Informatie over de locatie en het definitieve programma en mogelijkheid tot inschrijving volgt heel binnenkort.

Iedere support is uiteraard welkom. We geloven dat we met gezamenlijke inspanningen een geheel nieuw en inspirerend event format kunnen realiseren. Ver voorbij het simpel oplossen van een probleem, hebben we de kracht én potentie om dit tot iets belangrijks en groots te transformeren.

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top