Menu

Nieuws

Lennart Peeperkorn versterkt IDEA-bestuur

06-06-2012

Lennart Peeperkorn is in mei 2012 toegetreden tot het IDEA-bestuur. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 15 mei jl. stemden de leden in met zijn kandidatuur. Lennart neemt in het bestuur de portefeuille Educatie over van Frank Beekwilder die tijdens dezelfde ledenvergadering terugtrad als bestuurlid.

Events

Lennart Peeperkorn en evenementen: dat zijn twee handen op één buik. “Alles wat ik doe heeft te maken met evenementen. Dat is al zo vanaf mijn 13e! Het zijn nu spannende tijden. Daarom word ik ook bestuurslid van IDEA, omdat ik in deze tijd graag iets wil betekenen voor onze branche.”

Onderwijs

Lennart startte zijn carrière in Engeland, werkte vervolgens bij de Jaarbeurs en als eventmanager bij Hart van Holland. Stapte in 2001 over naar  Dechesne & Boertje, waar hij in 2007 mede-eigenaar werd.


Naast zijn dagelijkse werkzaamheden geeft hij gastcolleges op een hogeschool. Ook beoordeelt hij cases van studenten van eventopleidingen. “Bij mijn contacten in het onderwijsveld ontmoet ik veel jonge en heel gedreven mensen, met mooie en nieuwe ideeën en manieren van presenteren. Daar krijg ik veel energie van.”

IDEA

Lennart wil zich als IDEA-bestuurslid Educatie sterk maken voor de ontwikkeling van de medewerkers in het evenementenvak. “Ons vak vraagt steeds hoger opgeleide en ervaren mensen. Binnen ons eigen bedrijf merk ik dat mensen op zoek zijn naar manieren om zich te ontwikkelen en bij te leren, maar dat het voor hen moeilijk is om passend onderwijs te vinden. Daar zou ik een bijdrage in willen leveren.”

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top