Menu

Nieuws

Ledenbijeenkomst Verzekeringen, Wet- & Regelgeving 11 november a.s. in 1931 Den Bosch

01-10-2013

Maandag 11 november a.s. vindt de volgende IDEA-ledenbijeenkomst plaats in eventlocatie 1931 in Den Bosch. Traditioneel is dit de jaarlijkse 'update' op het gebied van verzekeringen en wet- en regelgeving. Het programma start begin van de middag en wordt afgesloten met een informele borrel. Onder leiding van gastheer-presentator Gert-Jan Jansen komen verschillende actuele onderwerpen zoals de Werkkostenregeling en Reisbureauregeling aan bod.

De onderwerpen die al op de agenda staan zijn:

  • Verzekeringen
  • Werkkostenregeling
  • Reisbureauregeling
  • Algemene voorwaarden
  • Nidap-onderzoek

Het programma wordt 'gehost' door gastheer en presentator Gert-Jan Jansen van Dagvoorzitter.nl. Gert-Jan zal ons, samen met IDEA-leden en externe gasten, door een programma boordevol interessante en actuele onderwerpen loodsen.

Er zijn verschillende specialisten van de partij, zodat je ter plekke vragen kunt stellen en waarmee je aansluitend in gesprek kunt gaan.

Mocht je onderwerpen ter tafel willen brengen, laat ons dit dan weten. Jouw case of voorbeeld is waardevol voor deze bijeenkomst en mogelijk relevant voor collega IDEA-leden. Je eventuele input ontvangen wij graag voor 25 oktober a.s.

We zijn te gast in 1931 Congrescentrum Brabanthallen, één van de eventlocaties van preferred partner Libéma Zakelijk.

Noteer maandagmiddag 11 november dus in je agenda, en meld je aan via de persoonlijke uitnodiging die je hebt ontvangen.

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top