Menu

Nieuws

Inschrijving European Best Event Awards: nog 2 weken!

15-08-2014

Vorig jaar won IDEA-bureau Xsaga de European Best Event Award voor Best Cultural Event met de opening van het Rijksmuseum. Zie onderstaand een kort verslag van een gesprek dat IDEA met Xsaga had hierover. Trots op die mooie case en Europa laten zien wat je als bureau in huis hebt op het gebied van events en live communicatie? Als klein land laten zien waar we zo groot in zijn? Dit is je kans om je Internationaal te profileren als Nederlands en IDEA-bureau! De inschrijving is nog tot 29 augustus a.s. geopend en je kan je case(s) inzenden (met € 100,- korting) en meedingen naar één van de vele European Best Event Awards. Wij kijken uit naar de Nederlandse inzendingen en die van IDEA-bureaus in het bijzonder!

Onderstaand een kort verslag van een gesprek dat IDEA-verenigingsmanager Maarten Schram met Maarten Hogenhuis van Xsaga had over de European Best Event Awards: 

Wat kostte het inzenden van jullie case?
"Het inzenden is iets waar we veel aandacht aan hebben besteed. Als je hieraan meedoet dan is het van belang dat je case een TOP-uitstraling heeft. Onderschat dit niet. Bovendien is het in het Engels, dus vergt gewoon wel aandacht. Je bent met alles erop en eraan (zonder de uren zo’n 2.000 euro kwijt aan de inzending, tickets etc.)."

Waarom was het meedingen naar de euBea de moeite waard?
"Het zet je bureau Europees op de kaart en heeft daardoor een mooie uitstraling naar Nederland, je ontmoet veel collega’s uit het buitenland en ziet wat daar allemaal wordt georganiseerd. Je doet daardoor veel inspiratie op. Er waren 17 landen en meer dan 125 cases die meededen dus voelt als meedoen aan de Champions League!"

Wat heeft het winnen van een euBea jullie opgeleverd?
"Trots, herkenning, bijdrage aan Internationale bekendheid en kan een pré zijn bij bedrijven die overwegen te kiezen voor je bureau."

Waarom zou je het dit jaar weer doen?
"Je ieder jaar de Champions League wilt winnen! Dat betekent dat je namelijk met waanzinnig mooie projecten bezig bent en we daardoor het leukste vak ter wereld hebben!"Meer informatie over European Best Event Awards 2014 en inschrijving (kan nog tot 29 augsutus a.s.) via de eubea website


23 & 24 oktober, eubea festival of events and live communication 
De uitreiking van European Best Event Awards 2014 wordt dit jaar geïntegreerd in een tweedaags programma tijdens het eubea festival of events and live communication op 23 en 24 oktober in Sevilla, Spanje. IDEA-leden krijgen € 100,- korting op de entree (of op inzending van je case(s) voor de European Best Event Awards). Meer informatie over programma en registratie via de website.

Nieuws

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: archief

Filename: sysplugins/smarty_internal_data.php

Line Number: 287

Top